.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 227

Hybrid View

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от ellie1398 Виж мнението
    Да приемем, че съм ненормална.... ти, като нормален човек, колко горе-долу ядеш на ден?
    оо аз искам да споделя менюто си, за да видиш колко си ненормална

ЗАКУСКА : кафе + мюсли с кисело мляко, 2 панички / 3-4 сандвича (които от своя страна съдържат краставици, домати, сирене, салам и кетчуп)
    ако съм навън - баничка с айрян и някакви плодчета
    ОБЯД : ако нашите са сготвили нещо поне чиния/паница и половина не ми мърда, ако не са си правя примерно 5 яйчица на очи или по панагюрски, или квото измисля + 3-4 филии хляб + салата + десерт
    ако съм навън - голям дюнер
    СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА : квото дойде стига да ме наяде
    ВЕЧЕРЯ : общо взето като обяда

понякога ям с още междинни хранения, понякога изпускам следобедната закуска, зависи колко ми се хапва

не се лишавам от нищичко, не съм и дебеланка, ходя си на фитнес 2 пъти седмично, отделно тичам, ако се сетя и така
    Последно редактирано от cw3tty : 08-06-2013 на 22:50

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cw3tty Виж мнението
    оо аз искам да споделя менюто си, за да видиш колко си ненормална

ЗАКУСКА : кафе + мюсли с кисело мляко, 2 панички / 3-4 сандвича (които от своя страна съдържат краставици, домати, сирене, салам и кетчуп)
    ако съм навън - баничка с айрян и някакви плодчета
    ОБЯД : ако нашите са сготвили нещо поне чиния/паница и половина не ми мърда, ако не са си правя примерно 5 яйчица на очи или по панагюрски, или квото измисля + 3-4 филии хляб + салата + десерт
    ако съм навън - голям дюнер
    СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА : квото дойде стига да ме наяде
    ВЕЧЕРЯ : общо взето като обяда

понякога ям с още междинни хранения, понякога изпускам следобедната закуска, зависи колко ми се хапва

не се лишавам от нищичко, не съм и дебеланка, ходя си на фитнес 2 пъти седмично, отделно тичам, ако се сетя и така
    5 яйца, ти да не си слон? Баща ми яде по три с 2 филийки черен хляб и се наяжда.

Идея си нямам кви калории приемам на ден, но не мърдам в килограмите. Прекалено много усилия ми се вижда да изчислявам, пък и с домашната храна си е направо мисия невъзможна.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    5 яйца, ти да не си слон? Баща ми яде по три с 2 филийки черен хляб и се наяжда.
    Абе, яйцата вървят много, особено ако са на омлет. Аз, примерно, под 5 дневно не падам, като понякога и до 10 стигам. :д

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

ами аз си хапвам г/д колкото моя баща 49.5кг съм, и яйчицата ако са бъркани с доматен сос най-вече хич не ги усещам

ellie, аз газирано по принцип не трябва да пия 'щото имам куп проблеми и рядко ми се случва да си взема фанта или от сорта ( не ми се умира на 17 все пак ), ходя стабилно пеша, особено, когато сме на училище, лятото малко повече мързелувам и така. иначе не си давам кой знае какъв зор в тренировките или тичането, но голям фактор са метаболизма и гена (:

иначе на мен си ми трябва спорт, защото се усещам, че съм се оставила малко на заден план.. във фитнеса не съм стъпвала от месец - моренце, баба и дядо, нз си кво

Мега фен Аватара на strawberry88
    Винаги си правя омлет с 5 яйца, даже не ми стига.И хляб ям.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си