.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102
    Истината е само една, лъжите могат да бъдат безкрай.. дават ти едно поле, една сила. Безгранична сила.
    Ще цитирам нещо от един сериал:
    "Във всеки от нас е заложено доброто и злото. Но само онези, които са способни да размият моралната граница между двете, притежават истинската сила".
    Явно си съгласен с това. Защо? Не трябва ли всички да се стремим към доброто?
    И къде всъщност е границата между двете?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ще цитирам нещо от един сериал:
    "Във всеки от нас е заложено доброто и злото. Но само онези, които са способни да размият моралната граница между двете, притежават истинската сила".
    Явно си съгласен с това. Защо? Не трябва ли всички да се стремим към доброто?
    И къде всъщност е границата между двете?
    Съгласен съм, разбира се. Всички имаме светлина и мрак в нас, а...? Според мен няма светлина и мрак.. има мъгла.. и всеки един от нас решава дали да излезне от нея или да остане нейн пленник. Разбира се, всеки ден ние се сблъскваме с тази мъгла.. всеки един миг. Избора.. изборът прави всеки един от нас различен, в това е красотата на нашия вид. Той е наш и никой не може да ни го отнеме. Да имаш избор е равно на свобода и сила. Може би кратко трябваше да отговоря.. Добро.. зло.. аз съм за всичко по средата.

Не се ли стремим всички към добро ? Но в търсене на доброто не правим ли по някоя малка злина.... За да има добро, трябва да има зло, това всички го знаем. Според мен е важно да намираме границата между лошо и зло и да спираме до лошото, а доброто да е безгранично. Хаха, не бях прочел следващия въпрос за границите....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си