- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещо по-интимно?
Авторката остава сега да каже, че е ортодоксална юдейка*.
*при ортодоксалните юдеи, консумацията на брака става единствено САМО, ако мъжа и жената са увити в чаршафи и има изрязани дупки за половите им органи. По този начин се избягва излишен телесен контакт, който се смята за нечист.))))))
Пу, ама станах разногледа о.О
Ония ден ли кога беше(ама скоро беше) гледах по тв-то едни къде бяха девствени и си се пазеха, даже не се бяха целували. Накрая минаха под венчилото и така(да отбележа че и двамата бяха на 30 години). Сякви хора, сякви щуротии и тн.
Авторке, да не те нещо засягам или обиждам, но не възлагай ЧАК такива надежди на таз връзка -.-
Какви сте по религия?
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
В начолото като прочетох щях да кажа "Е, на 16 е нормално да започнеш полов живот, особено след като връзката ви е сериозна и стабилна". Ама честно казано вече се обърках. Щом търсиш по- интимни преживявания значи имаш желанието да стигнете и до по- далеч, но не искаш от други съобръжения. Поправи ме, ако греша.
Прецени "риска", който поемате, ако се решите на секс, защото явно ти се иска. Ако си твърдо решена да не го правите те съветвам да си кротувате.
Свирка без да го празниш щом не искъш да испитваш оргазъм и стриптийз за края.
Да го остави само на свирка и даже да не я довърши.. Тва само жена може го измисли.. СЪДИСТИ
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Вие верно сте ебати злобните..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Няма да коментирам религиозните възгледи на родителите ти - щом са решили това да са им вярванията, това си е изцяло техен избор.
Но ти живееш на този свят, това е твоето тяло, твоя живот.
Разбира се, те са ти родители, те имат правото да ти кажат какво да правиш, но щом израснеш, ти пък имаш пълното право да НЕ се съгласиш, ако не ти харесва.
Колкото и клиширано и тъпо да звучи, ти живееш само веднъж и трябва да си направиш живота така както ти искаш да е, а не някой друг да ти дърпа въженцата като на кукла.
В днешни времена тези неща като секс след сватбата са напълно избирателни...
Ако ТИ наистина искаш да живееш според тези (глупави) правила, добре, ти решаваш.
Щом това е перфектният ти начин на живот, окей, всеки си има вкус.
НО ако ТИ искаш да правиш секс с приятеля ти, с който се познавате от толкова много време и сте заедно от цели 2 години, тогава ГО НАПРАВЕТЕ.
Живота е твой, ТИ трябва да избираш какво да правиш.
За секса - добре - още не си толкова голяма, нормално е да не се чувстваш готова, но ако всъщност го искаш - МНОГО МНОГО силно ти съчувствам.
ОБАЧЕ какво искаш да ми кажеш, че ако си харесаш някой, дори и просто ей така, моментно привличане, не можеш да си с него, защото си целунала друг преди това?
Дори като дете, сладките "гаджета" дето само се държите за ръчичка, и това никога не си го изпитвала, защото трябва да УБЕЖДАВАШ родителите си, за да си с някого?
Имам позната, която е мюсюлманка, която ми каза, че щом навърши 18 се изнася много много далече, че да не се налага някой друг да и избира мъжа. Сега е на 21 и учи в Америка.
Ясно е, че не се опитвам да те превъзпитам след като някой ти е втълпявал тези неща през цялото ти детство. Искам само да ти кажа, че ако това наистина е правилно за теб, придържай се към него, но ако ти самата не искаш да изповядваш тази религия, изборът е твой.
Да и аз го гледах!патенце
Няма да се разделяме!
Да прави ми се секс,понякога едва се сдържам,като видя приятеля си и го желая с цялата си душа и сърце,но също така ме е страх дали ТОЙ го иска.Все пак и той е религиозен като мен.
До рабалка Ти какво разбираш под без орален секс
и да мисля че е доста жестоко да го възбудя да иска да свърши и аз ами край няма да свършваш,малко гадно,а и съм чувала че някои момчета свършват почти веднага като го докоснеш там,така че не е вариант.
До autumn666 да разбирам приятелката ти, но аз избрах сама своя мъж и се радвам, че критериите ми съвпаднаха с тези на родителите ми. Ако понякаква причина,не мисля че ще стане ,но се разделим както казах или ще ни накарат да се съберем или ще остана стара мома или ще се отрекат от мен.ТЕ не ме притискат дават ми да правя,почти всичко,което искам, но за това правило са строги ,САМО един мъж.Иначе ми дават да правим каквото искаме заедно.
и до Бейби–бейби не искам по интимно от секса, а от целувка.
Та и голям проблем ми е дали,ако му предложа секс той би ли отказал?Или всяко момче е навито?![]()
Последно редактирано от atou : 08-08-2013 на 21:08
Питай го него, говорете свободно на тази тема. Силно се съмнявам, че няма да иска секс, ама ти си го познаваш.
И като не искаш да докосваш члена му и да се събличаш гола пред него, какво "интимно" искаш да ти предложат хората?!
Добре де, защо само един мъж?! Какви са тия религии?!
ми не съм го питал
ма не ми се верва да не е мастурбирал
не става дума за "цял ден"
ама никога да не мастурбира чак...
то си излиза по един или друг начин - ако не чрез мастурбация, следва ПОЛЮЦИЯ (най-често от т.нар. "мокри сънища")
сеш се?
е питай го тогава дали е свършвал в съня си, да видим тогава кво ше каже, ахаха
да не излезе, че на 16 не е мастурбирал и няма мокри сънища
тогава ше ми е интересно некой по-умен от мене да обясни чисто физиологично къв е тоо човек
щото все пак вие Никога не се лъжете
ми досега не съм чувал момче да откаже секс на момиче, което го привлича
освен в извънредни ситуации (тя е пияна на казак, етц)
Авторке, какво ще кажеш за лек петинг :Петинг (на английски: to pet - галя, милвам, глезя, прегръщам любовно, нежно и привързано) e израз на привързаност, нежност, както и акт на сексуално задоволяване, известен понякога (в социалистическата сексоложка литература) като "сексуална игра", при който двамата партньори се докосват нежно, милват, галят, както по тялото, така и по по-чувствителни и дори интимни части (взаимна мастурбация). При него, партньорите получават сексуално удоволствие от това да се целуват, прегръщат, масажират, боричкат, да се събличат взаимно и т.н. Той може да се практикува от мъж и жена или от хомосексуална двойка. Петингът е полезен за опознаване на партньора.