.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Супер фен Аватара на Jaune
    Разделно хранене не значи да ядеш само един макронутриент на ядене, означава да не смесваш макронутриентите по някакъв определен начин.. примерно белтъчини и въглехидрати, нещо такова е май... не знам и не ме интересува, честно казано.
    Не съм привърженик на разделното хранене, въпреки че съм съгласна, че някои хранителни комбинации са по-удачни и действат по-добре на стомаха от други. Но т'ва си е според човека и трябва да се експериментира.
    Според мен 90-дневната е пълна тъпотия като диета, много недомислен режим.Просто храната е по-малко, затова хората свалят - плод до 12h, демек не се тъпчеш на закуска, вечерята е 1/2 от обяда, демек пак ядеш по-малко, + ядеш до 20h, а масово хората преяждат с нездравословни храни късно вечер и това ограничение ги спира.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Не опроверга ли току що предния си пост за липсата на въглехидрати и усвояването на протеини или само на мен така ми се струва?
    Не съм писал аз този пост,а маркенди.Плюс това аз говоря какво е разделното хранене,а не че това е здравословно оптимално и решаващо проблемите с килограмите.Просто за да се храниш наистина разделно трябва да присъстват изключително малко продукти в менюто ти,което от своя страна го прави крайно нездравословно,остави отслабването.
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Разделно хранене не значи да ядеш само един макронутриент на ядене, означава да не смесваш макронутриентите по някакъв определен начин.. примерно белтъчини и въглехидрати, нещо такова е май... не знам и не ме интересува, честно казано..
    Е ти каза едно и също,макронтуриентите са протеини въглехидрати и мазнини ,а ти казваш,че не трябва да се смесват.
    Хората си мислят,че храненето късно вечер им е проблемът,ама това далеч не е така.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Не съм писал аз този пост,а маркенди.Плюс това аз говоря какво е разделното хранене,а не че това е здравословно оптимално и решаващо проблемите с килограмите.Просто за да се храниш наистина разделно трябва да присъстват изключително малко продукти в менюто ти,което от своя страна го прави крайно нездравословно,остави отслабването.

Е ти каза едно и също,макронтуриентите са протеини въглехидрати и мазнини ,а ти казваш,че не трябва да се смесват.
    Хората си мислят,че храненето късно вечер им е проблемът,ама това далеч не е така.
    Да, но не е казано, че не могат да се смесват протеини и мазнини, ПРИМЕРНО. Т'ва имам предвид.
    Много добре знам, че не е така за храненето късно вечер, проблемът е, че повечето хора ядат и през деня, И КЪСНО ВЕЧЕР, пред телевизора най-често, нездравословна храна и си вдигат калориите много => дебелеят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си