- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- цигари през 90 дневната диета
Разделно хранене не значи да ядеш само един макронутриент на ядене, означава да не смесваш макронутриентите по някакъв определен начин.. примерно белтъчини и въглехидрати, нещо такова е май... не знам и не ме интересува, честно казано.
Не съм привърженик на разделното хранене, въпреки че съм съгласна, че някои хранителни комбинации са по-удачни и действат по-добре на стомаха от други. Но т'ва си е според човека и трябва да се експериментира.
Според мен 90-дневната е пълна тъпотия като диета, много недомислен режим.Просто храната е по-малко, затова хората свалят - плод до 12h, демек не се тъпчеш на закуска, вечерята е 1/2 от обяда, демек пак ядеш по-малко, + ядеш до 20h, а масово хората преяждат с нездравословни храни късно вечер и това ограничение ги спира.
Не съм писал аз този пост,а маркенди.Плюс това аз говоря какво е разделното хранене,а не че това е здравословно оптимално и решаващо проблемите с килограмите.Просто за да се храниш наистина разделно трябва да присъстват изключително малко продукти в менюто ти,което от своя страна го прави крайно нездравословно,остави отслабването.
Е ти каза едно и също,макронтуриентите са протеини въглехидрати и мазнини ,а ти казваш,че не трябва да се смесват.
Хората си мислят,че храненето късно вечер им е проблемът,ама това далеч не е така.
Да, но не е казано, че не могат да се смесват протеини и мазнини, ПРИМЕРНО. Т'ва имам предвид.
Много добре знам, че не е така за храненето късно вечер, проблемът е, че повечето хора ядат и през деня, И КЪСНО ВЕЧЕР, пред телевизора най-често, нездравословна храна и си вдигат калориите много => дебелеят.![]()