.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

цигари през 90 дневната диета

Някой от вас знае ли дали може да се пуши през 90 дневната диета и ако да в кои дни или може във всички .? Благодаря предварително..

Повече от фен Аватара на marrcandy
    90 дневната диета е пълен боклук. Щом ще спазваш тая диета,мисля че цигарите ще са си най-малкия проблем после.

защо да е боклук:о баща ми по едно време беше свалил много , но я спря на след 2-рия месец ...

Отслабва ,защото тялото му не усвоява храната.
    Тя върши работа ,но не е здравословна.

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от swagit Виж мнението
    Някой от вас знае ли дали може да се пуши през 90 дневната диета и ако да в кои дни или може във всички .? Благодаря предварително..
    НЕЕ !

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ако 90 дневната диета, където общо взето не лишаваш тялото си от нищо е нездравословна, то тогава коя диета е здравословна о.О (не е заяждане, съвсем сериозно си питам ;д)

Принципно никога не съм спирала цигарите просто заради някаква диета, не мисля, че имат нещо общо..

Мега фен
    Лишаваш се от много неща..Като вземем,че кренвирши са позволени ,сладкиши,пасти,торти и плюс това шоколади и всякакви други дето уж са били въглехидрати,а те имат по 30тина мазнини в 100 грама - това не е нито разделно хранене ,нито нищо

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Понеже да се тъпчеш с месо е мега полезно.
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен
    Да-полезно е трябва да присъства и най-вече мазни меса. Човекът е хищник,така и трябва да е.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    От личен опит ти казвам - когато не ям месо се чувствам много по- добре.
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен
    Браво,можеш да напишеш една статия за това и да пуснеш изследване. Чувствай се както искаш,това не променя фактите,а основното на тази тема е,че 90-дневната диета е глупост,а това да пушиш е още по-голяма.

Голям фен
    Град
    София
    Как може да заклеймявате месоте, е? Тва е най-върховната храна на планетата Земя!!! Не си представям живота си без мръвка!
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на Rabalka
    От тая 90 дневната започнаха да ми се убразуват стрии и я спрях.Иначе си пуших и никаде не пише че цигарите пречът.Иначе и за мен не е добра.

Само аз ли мразя сладко ? :Д:Д:Д

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Ако 90 дневната диета, където общо взето не лишаваш тялото си от нищо е нездравословна, то тогава коя диета е здравословна о.О (не е заяждане, съвсем сериозно си питам ;д)

Принципно никога не съм спирала цигарите просто заради някаква диета, не мисля, че имат нещо общо..
    Веднага ще ти обясня.
    Значи 1 ден ядеш белтъчини, ама тия белтъчини за да се усвоят имат нужда от въглехидрат,който ти не приемаш,следователно,тялот о ти го изхвърля.
    2,3,4 ден са само захари. за да се захрани мускулната ткан трябва да има протеин,който фактически го няма,и става така че инсулина се вдига,клетката се отваря АМА НИЩО НЕ ВЛИЗА В НЕЯ ,СЛЕДОВАТЕЛНО ОТНОВО НИЩО НЕ УСВОЯВАШ.
    Пък като за заключения , от диетата отслабваш защото тялото ти не усвоява нищо.
    пак ли ще кажеш че е здравословна?
    Ужасно нездравословна е.
    Последно редактирано от marrcandy : 08-08-2013 на 19:59

Мега фен
    Спокойно не се хаби,при тях не е така..позволено е да ядеш пасти и торти във въглехидратен,които имат и по 30тина грама мазнини на 100 грама освен въглехидратите ,както и кексове дето се правят с протеин мазнини и въглехидрати смесено всичко като яйца брашно захар прясно мляко олио например и това ако е разделно хранене,значи аз съм космонавт.

Мега фен Аватара на babity
    Тогава кое е разделно хранене, пичо'и? И к'во готвено предлагате да може да се яде по време на каква да е диета, която посочвате за здравословна? И скарата със салатата изобщо не ми я слагайте никъде, т'ва не е готвено.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Тогава кое е разделно хранене, пичо'и? И к'во готвено предлагате да може да се яде по време на каква да е диета, която посочвате за здравословна? И скарата със салатата изобщо не ми я слагайте никъде, т'ва не е готвено.

Горе ти обесних защо е НЕЗДРАВОСЛОВНО разделното хранене.
    Здравословно е да не ядеш захар ,защото тя не ти е нужна. Скара не е готвено ,200 грама пилешка пържола не е готвено,айде да си избереш тема за гримчета и там да спамиш,защото не си доста тъчно запозната за да спориш с мен.

Вирусче,тогава кво губят си мускулната маса и затова отслабват,аз до това стигнах,като решение ,че отслабват.

Айде най-напред да не ми даваш наклон на... желанието да пиша в която и да е тема. 'Щото за да се захвана да говоря, най-вероятно имам личния опит в тая сфера. Специално с тая диета съм свалила немалко килограми. А разделно хранене, препоръчват диетолози, ама т'ва е сигурно 'щото и те не разбират от метаболизъм...

Ем, аз не мога да ям всеки ден едно и също, съответно за мен няк'ви пържоли всеки ден ще ги ям точно 3 дни после ш' ми писне на оная работа, освен че след като не можеш да ми предложиш нищо, освен тези пържоли, такова еднотипно хранене също няма да ми се отрази добре. Или ще се отрази до момента, в който не спра да се храня с едно и също...

Теорията ти за 90-дневната издиша най-напред заради състава на хранителните продукти на пазара. Нищо от т'ва, което го пише на етикета не е така, но не желая да съм аз тази, 'дето да ви спука сапунения мехур. Освен т'ва как ще коментираш общата ферментация на различните видове храни в стомаха? (и понеже най-вероятно няма да можеш, ще ти подскажа, че е свързано с токсини) Повече не смятам да коментирам каквото и да е, 'щото вие знаете и можете всичко

Мега фен
    Разделно хранене е ядене само на протеин или само въглехидрат или само мазнини . Това означава без ядки,означава без яйца,без месо,без повечето неща,защото трудно изолираш едното от другото,а за неща като пасти торти сладкиши пържени картофи както и кренвирши салами и тн забравяш напълно.Ще имаш 4-5 храни дето ще ядеш до края на живота си само тях,защото друг начин да спазваш разделно хранене не съществува.Това,което правят повечето пикли не е разделно хранене и 90-дневната диета не е разделно хранене,защото включваш повече от един макронутриент в едно хранене и това става постоянно като гледам.
    А иначе готвено става супа яхния пица кекс дюнери например..Има още много други,които можеш да си направиш.

Не опроверга ли току що предния си пост за липсата на въглехидрати и усвояването на протеини или само на мен така ми се струва?

Супер фен Аватара на Jaune
    Разделно хранене не значи да ядеш само един макронутриент на ядене, означава да не смесваш макронутриентите по някакъв определен начин.. примерно белтъчини и въглехидрати, нещо такова е май... не знам и не ме интересува, честно казано.
    Не съм привърженик на разделното хранене, въпреки че съм съгласна, че някои хранителни комбинации са по-удачни и действат по-добре на стомаха от други. Но т'ва си е според човека и трябва да се експериментира.
    Според мен 90-дневната е пълна тъпотия като диета, много недомислен режим.Просто храната е по-малко, затова хората свалят - плод до 12h, демек не се тъпчеш на закуска, вечерята е 1/2 от обяда, демек пак ядеш по-малко, + ядеш до 20h, а масово хората преяждат с нездравословни храни късно вечер и това ограничение ги спира.

Мега фен
    Не опроверга ли току що предния си пост за липсата на въглехидрати и усвояването на протеини или само на мен така ми се струва?
    Не съм писал аз този пост,а маркенди.Плюс това аз говоря какво е разделното хранене,а не че това е здравословно оптимално и решаващо проблемите с килограмите.Просто за да се храниш наистина разделно трябва да присъстват изключително малко продукти в менюто ти,което от своя страна го прави крайно нездравословно,остави отслабването.
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Разделно хранене не значи да ядеш само един макронутриент на ядене, означава да не смесваш макронутриентите по някакъв определен начин.. примерно белтъчини и въглехидрати, нещо такова е май... не знам и не ме интересува, честно казано..
    Е ти каза едно и също,макронтуриентите са протеини въглехидрати и мазнини ,а ти казваш,че не трябва да се смесват.
    Хората си мислят,че храненето късно вечер им е проблемът,ама това далеч не е така.

Айде най-напред да не ми даваш наклон на... желанието да пиша в която и да е тема. 'Щото за да се захвана да говоря, най-вероятно имам личния опит в тая сфера. Специално с тая диета съм свалила немалко килограми. А разделно хранене, препоръчват диетолози, ама т'ва е сигурно 'щото и те не разбират от метаболизъм...

Ем, аз не мога да ям всеки ден едно и също, съответно за мен няк'ви пържоли всеки ден ще ги ям точно 3 дни после ш' ми писне на оная работа, освен че след като не можеш да ми предложиш нищо, освен тези пържоли, такова еднотипно хранене също няма да ми се отрази добре. Или ще се отрази до момента, в който не спра да се храня с едно и също...

Теорията ти за 90-дневната издиша най-напред заради състава на хранителните продукти на пазара. Нищо от т'ва, което го пише на етикета не е така, но не желая да съм аз тази, 'дето да ви спука сапунения мехур. Освен т'ва как ще коментираш общата ферментация на различните видове храни в стомаха? (и понеже най-вероятно няма да можеш, ще ти подскажа, че е свързано с токсини) Повече не смятам да коментирам каквото и да е, 'щото вие знаете и можете всичко
    Ясно ми е колко разбираш,щом си я спазвала,направо ми изгуби внманието да споря с теб.
    А за диетолозите в България няма да говоря, защото те наистина нищо не разбират,ако наистина препоръчват неща като разделно хранене и 90дневни простотии.
    Истината е ,че всички дето ходят на диетолог и спазват глупави диети,са чревоогодници, и ядат като свине,все едно са кофа,мързи ги да тренират и се опитват да отслабнат по "лесния" начин ( с гладуване и други безумия).
    Какво ти пречи да гледаш какво ядеш през целия си живот и да спортуваш? А не всяко чудо за 3 дни.

DownloadVirus, тук вече можем да стиснем ръцете. Но всяка диета рано или късно води до някакво недоимъчно състояние. От тъпкане само на протеин приятелка си докара бъбречна недостатъчност, на мен почна да ми капе косата от еднотипно хранене... Истината е в някакъв разумен баланс, поне аз така виждам нещата. И дори и диетата да не е чак толкова балансирана, особено от гледна точка на въглехидрати, защото захарта е бича на съвременната жена, мисля че с някаква подходяща физическа дейност дори и това може да се обърне на плюс за добрия външен вид.

marrcandy, пречи ми т'ва, че живота ми се заробва в броене на калории и висене по фитнеси. 'Щото единственото ми задължение не е да се чудя къде в кой фитнес/зала да се заробя и да се занимавам само с т'ва. Балансираната диета, при съдържанието на храните на пазара, за които говорих по-горе, е доста скъпо начинание в наш'те условия, освен всичко друго. При 8-часов работен ден за да поддържам перфектния режим или трябва да работя като инструктор някъде, или да съм социопат. Мерси!
    Последно редактирано от babity : 08-09-2013 на 10:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си