.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: Пъпките

Hybrid View

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Преди време имах едни ужасни пъпки по гърба, които с всякакви работи съм ги мазала, обаче все не се махаха. Накрая отидох при една дерматоложка и тя ми изписа една маска. Значи в това нещо има сяра и мирише отвратително, обаче помага страшно много. Аз не си довърших "лечението" и все още имам пъпки, но е много по-добре - по-малко са и са почти незабележими (а преди бяха някакви много червени). За кратък период от време видях огромно подобрение. Това нещо е и за лице, но аз не исках да си мажа такава гнусотия на лицето, ползвах някакъв друг крем, който ми беше изписала (не че той миришеше много хубаво), не помня какъв беше, обаче от него ми излязоха едни малки пъпчици и спрях да го ползвам.
    Ако искате ще ви дам рецептата, майка ми каза, че още я пази (трябва да отидете в някоя аптека да ви я приготвят). Но да знаете, че мирише много гадно и не се измирисва от едно измиване, така че ако искате да пробвате - сега е моментът, докато не сме почнали училище
    Може ли рецептата ? Първата ще съм ,която ще я ползвам Подготвям лист и химикал хаха..

Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Може ли рецептата ? Първата ще съм ,която ще я ползвам Подготвям лист и химикал хаха..
    Само мама да я намери и веднага ти я давам Ще ти пиша на лично.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Неее, кажи я и на нас!!
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Супер фен Аватара на mayaaa
    Неее, кажи я и на нас!!
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Момичета, тези които ползвате Pore refiner-a на Биодерма, слагате ли задължително крем отгоре или ползвате самия refiner като ежедневен крем?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от nn0nam3 Виж мнението
    Момичета, тези които ползвате Pore refiner-a на Биодерма, слагате ли задължително крем отгоре или ползвате самия refiner като ежедневен крем?
    Самият рифайнър ми е като ежедневен крем.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си