Преди време имах едни ужасни пъпки по гърба, които с всякакви работи съм ги мазала, обаче все не се махаха. Накрая отидох при една дерматоложка и тя ми изписа една маска. Значи в това нещо има сяра и мирише отвратително, обаче помага страшно много. Аз не си довърших "лечението" и все още имам пъпки, но е много по-добре - по-малко са и са почти незабележими (а преди бяха някакви много червени). За кратък период от време видях огромно подобрение. Това нещо е и за лице, но аз не исках да си мажа такава гнусотия на лицето, ползвах някакъв друг крем, който ми беше изписала (не че той миришеше много хубаво), не помня какъв беше, обаче от него ми излязоха едни малки пъпчици и спрях да го ползвам.
Ако искате ще ви дам рецептата, майка ми каза, че още я пази (трябва да отидете в някоя аптека да ви я приготвят). Но да знаете, че мирише много гадно и не се измирисва от едно измиване, така че ако искате да пробвате - сега е моментът, докато не сме почнали училище![]()
Преди няколко години ползвах ''Acne Out'' и ми свърши чудесна работа.За няколко месеца пъпките бяха изчезнали,те не,че бяха много,но тези който ги имаше,бяха изчезнали.Пише,че трябва да се ползва от 2-4 пъти на ден.Гадното е,че много бързо свършва и след най-много 2 седмици трябва да купуваш пак,но според мен си заслужава.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Момичета, тези които ползвате Pore refiner-a на Биодерма, слагате ли задължително крем отгоре или ползвате самия refiner като ежедневен крем?
Ъм... такова, нали знаете как точно когато много ви трябва нещо, не можете да го намерите?
Не съм се отказала!
а защо не пробвате с билки да си излекувате акнето ами всичко трябва да е от аптеката?
От всичко, което съм пробвала най-доволна съм от лосиона за лице с чаено дърво на Seventeen,както и маската. Чаеното дърво наистина е много добро срещу пъпки и акне.. Преди използвах акне аут кремчето, но забелязах, че ако се мажа редовно с него (например през 1-2 дни) ефектът му отшумява.
Мога да препоръчам нещата с чаено дърво на The Body Shop.. Както и крема за пъпки на Bioderma.. Опаковката е бяло със зелено. Нещата на гарниер изобщо не ми действатНито на мен, нито на моите приятелки, които са ползвали техните продукти..
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Преди 1-2 години някъде за пръв път си купих Акне-Аут сапуна и активния лосион и супер много ми помогна.Вече дори нямам пъпки.Ползвала съм го само през лятото,но пък имаше ефект.Един съвет от мен,каза ми го аптекарката:през есента и зимата използвайте крем,а през пролетта и лятото-лосион.Смятам септември месец да си купя крем,дано и той да има същия ефект като лосиона.
Някой по-горе спомена,че лосионът много бързо се свършвал-и при мен е така,за 3 седмици свършва,а го ползвам само сутрин и вечер,след като се измия със сапуна.Но пък има ефект от него.
Искам да попитам за продуктите на Bioderma-някой ползвал ли ги е?Имат ли ефект?Кои от продуктите стават за мазна кожа?
Продуктите от серията Себиум са създадени специално за мазна кожа.
23 лева е рифайнъра /преди две седмици купувах/, а една съфорумка си взе две опаковки по 200 мл измивен гел за 27 лева /количество, достатъчно за цяла календарна година./
http://prodavalnik.com/losion-protiv...ozha-i25351589 поръчах го и днес го получих лосиона + рецепта на една маска ( лосиона се ползва сутрин и вечер , а маската 2 пъти седмично ) ,причината поради която ги поръчах бяха коментарите..толкова положителни коментари не съм виждала ... след 1-2 сед. ще ви пиша дали има подобрение и дали си заслужава да го поръчвате...
Какво бихте ми препоръчали от продуктите на Биодерма или някоя друга марка дори да не е от най-евтините, но продуктите да са ефикасни? Със нормална към мазна кожа съм. Нямам тежко акне, но си ми излизат гадни и упорити пъпки. Напоследък започнаха да ми излизат и подкожни (от тези най-гадните, които нямат връхче, а са огромни и болят супер много) и не знам какво да ги правя.
Ползвала съм Акне аут (лосиона и крема), но ефекта беше почти никакъв. Също се мазах доста време с Grease lightning от Lush (напълно натурално е и има чаено дърво в съдържанието си), но по-скоро ми успокояваше кожата и като че ли караше пъпките да изчезват, обаче след известно време пак се появяват.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
На всеки продуктите му действат по различен начин. За мен най-ефикасното нещо е да си намерите измиващ продукт, който да не е за мазна кожа дори и да имате такава, за да не ви я исушава допълнително и да си купите овлажняващ лосион и да го нанасяте след като си измивате лицето. Също така гледайте дали има парабени, аз съм забелязала, че откакто не използвам продукти с парабени сякаш състоянието на кожата ми се подобри. И също така не слагайте фдт, пудра и тн, защото колкото и да ви казват по рекламите, че еди кой си продукт не запушва порите - това не е вярно. И друго нещо което бих ви посъветвала е да не сменяте продуктите. Знам че понякога ви се иска да пробвате нещо ново, но когато започнете да ползвате нов продукт може да стресирате кожата си и пак да ви се появят пъпки.![]()
Не знам за вас, аз бях пробвала на акне аут дневния крем и изобщо не останах доволна. Само повече ми излязоха -.- Пробвах и на Гарниер някакви гелове и те никаква работа не ми вършеха. Отначало салициловият спирт ми помагаше, но сега и от него ми излизат пъпки (не знам как изобщо става това). Бях ходила на дерматолог, но ми изписаха страшно скъпи антибиотици и майка ми отказа да ги купи. Единствено съм доволна от Далацин. И то е нещо като спиртче, нанася се само върху пъпките, около 7 лева май беше. Също така ползвам обикновеното кремче на Здраве и си мия лицето само с топла вода, а когато е наложително ползвам сапун на Дав обикновен![]()
Последно редактирано от CherryBell13 : 08-28-2013 на 09:55