Първоначално написано от IWannaBeSedated Може хората празник да празнуват. надали празнуват нещо,явно някакъв рожден ден или им се пие
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Първоначално написано от muhtesemfan надали празнуват нещо,явно някакъв рожден ден или им се пие Е рожденният ден не е ли празник бе муцка ?
Първоначално написано от Smrazqvashta Е рожденният ден не е ли празник бе муцка ? под празнуват имах предвид,че им се е родило дете или празнуват сватбата на някого
Първоначално написано от muhtesemfan под празнуват имах предвид,че им се е родило дете или празнуват сватбата на някого Само тогава се празнува, права си.
Първоначално написано от Smrazqvashta Само тогава се празнува, права си. съседите ми са пенсионери или на средна възраст
Първоначално написано от muhtesemfan съседите ми са пенсионери или на средна възраст без дискриминации, малчо
Първоначално написано от Smrazqvashta без дискриминации, малчо Не е хубаво да имам съседи пенсионери. Като се прибирам и ме питат "любовника що не те изпраща" а като ме видят с момче гледат лошо
Правила