- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Мечтая за Зимбабве
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Здравейте! От около от 2 години аз започнах да мечтая за страната на неограничените възможности. Когато порасна и завърша висше, желанието ми е да замина за Зимбабве и там да продължа живота си. Пускам тази тема, надявайки се, че ще ми обясните дали живота там действително е толкова лесен, колкото го описват в интернет. Искам да разбера дали имам възможност за реализация там. От това, което съм чел за Зимбабве, съм останал с впечатлението, че там живота е много по-добър спрямо този тук, в България. Очаквам отговорите ви! Благодаря предварително!
Отиваш там заради негрите с големи хуйове,знам те аз
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Всъщност и аз много искам да посетя ЗимбабвеСтрахотна страна с дълголетни традиции в готвенето и пърженето на авокадо. Може да се научи много от тамошните негри с големи черни хуйове!
Последно редактирано от GeorgiPetrov11 : 08-11-2013 на 22:44
Стига да имаш баба в България, която да ти праща тутманик по MoneyGram, навсякъде ще успееш да се реализираш
Аз искам да стана Мис Зимбабве, но трябва първо гражданство!
Диамантите нали !!
Това те изтласка
Иначе добрo тролче
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.