- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли ?!?
Може ли да се забременее от слузта която отделят мъжете ?
Последно редактирано от aglaya__ : 07-17-2013 на 21:52
Да, може. Почвайте да ремонтирате детската и запазете час в гражданското за подпис.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А от слюнка дали може да се забременее ме интересува?
Да не говорите за силенето по ура на мъжа? От това се хващат тризнаци минумум
Теоритично - да .
На практика - трудно.
Овулация, паника и всичко трябва да са ти на 6.
Вие пък изкарахте СЛУЗТА божествена,щото така се правят бебета. От течност, в която има 4% СЕМИ и дори не е сигурно, че и толкова :Д
Стига сте плашили момичето.
Има 0,01% ... Ако това те успокоява ... И от къде я изкопа тази симпатична дума "слуз"![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Ако си го правила с медуза, сигурно е имало доста слуз, но не знам дали се бременее от нея?
Охлювите имат доста слуз, в никакъв случай не рискувай да го правиш с такива!
Welcome to the Jungle...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На мен чак ми е чудно, как тези хора, които искат бебче толкова много, им е толкова трудно да си го направят, при положение,че тази течност е толкова опасна. Не знам...
Сериозен въпрос обаче, защото тук не съм запозната :Д :
Кога се появява предекулационната течност? Преди еякулация или при самата възбуда...
#необразована.
^ По принцип при самата възбуда.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не е за изпускане
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.