- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е.... anonymous708973
Не ми се спори.. Да не преебваме темата..
Babity - относно тази кост, знам само за Доберманите, гледал съм такъв, наистина има нещо подобно, но дори и след 7мата година нищо му нямаше.. стана малко по неприветлив, ама пак си беше същия..
И да едит на твоя едит..
Обаче кончето няма далак, да го заболи и да спре да тича.. така, то може да тича и не усеща, че сърцето му се претоварва и има шанс кончИто да умре..![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-12-2013 на 12:31
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Едрите кучета се амортизират по-рано, отколкото дребните. И остаряват горе-долу кат' хората. По-скоро го наречи старческа дименция, отколкото кост. 'Щото аз отказвам да вярвам в т'ва. Има болести, които могат да доведат до промяна в поведението на животното, да доведат до агресивност и прочее, ама т'ва с костта е пълна измислица. Замисли се само за к'ва селекция става дума при съвременните породи кучета и дали, ако имаше действително такова нещо, нямаше да е да изчистено чрез нея.
Още един едит: Панда, извинявай, че ти серем на метеното, повече няма!![]()
Знам. Всеки ден съм сред коне. Иначе е вярно това, че трябва да почива и да се храни добре. За съжаление има ненормалници, които само тормозят животните. За разлика от хората конете отслабват адски бързо и после с месеци не могат да си възстановят килограмите.
П.С - В горния пост имах в предвид кон за който се полагат грижи.
За да не е изцяло офф :
Ако искаш качи снимка на кученцето ;д
Имаш ли брат/сестра?
Разбирате ли се ?
Какъв е идеалът ти за момче ;д
Колко време е била най-дългата ти връзка?
Последно редактирано от black pearl : 08-12-2013 на 14:46