.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Мега фен
    хММ. Да, заради такива ненормалници, конския спорт се възприема като стресиращ животните от по- незапознатите хора. На скоро дори имаше един,който си би коня със стол в главата на състезание.

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    хММ. Да, заради такива ненормалници, конския спорт се възприема като стресиращ животните от по- незапознатите хора. На скоро дори имаше един,който си би коня със стол в главата на състезание.
    Аз бях на това състезание. Видях го..... Останах потресена. Но поне получи глоба и забрана за участие за 1 година. Но според мен с глобата няма да премахнат травмите и на 2та коня с които участва

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Аз бях на това състезание. Видях го..... Останах потресена. Но поне получи глоба и забрана за участие за 1 година. Но според мен с глобата няма да премахнат травмите и на 2та коня с които участва
    Да, знам. Да не говорим колко лесно падна от коня, за никакъв не става.
    Видях, че си от Варна? И аз такам Всъщност в този форум си втория, занимаващ се конечовек от моя край, който срещам. (или поне, доколкото разбрах от смразяваща ,че язди ;д) Ако идваш на Виниц. няма начин да не сме се виждали или познаваме сега ;д
    za da ne me banne kalpazanka
    pandabear
    Вярваш ли в сбъдването на мечите? Имаш ли някакви планове или стъпки като цели и те приближават към желаното и постижимото в мечите?
    С какво искаш да се занимаваш?
    Тишина, спокойствие или диско парти?
    Последно редактирано от klimatronik : 08-12-2013 на 15:28

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Да, знам. Да не говорим колко лесно падна от коня, за никакъв не става.
    Видях, че си от Варна? И аз такам Всъщност в този форум си втория, занимаващ се конечовек от моя край, който срещам. (или поне, доколкото разбрах от смразяваща ,че язди ;д) Ако идваш на Виниц. няма начин да не сме се виждали или познаваме сега ;д
    Точно там яздя ;дд Я дай на лс да не спамим.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си