- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за тези крака? (след диета)
Краката са си добре, нито са криви, нито нищо. Поздравления за свалените килограми, сега ако решиш можеш да ги оформяш със спорт, за още по- добра форма.
Не са й криви, просто ги кълчи. И на двете снимки си личи, че е застанала на криво.
Имаш хубави кракаОсобено след 13 кг изглеждат страхотно. Не спирай да се подобряваш, разбира се ако самата ти решиш, че имаш нужда. Искрено се надявам, че не взимаш 100% от мненията във форума на сериозно.
Че какво й е на краката на момичето? Аз само сънувам такива крака! Браво за старанието, мила. Не разбрах дали само от диета си свалила килограмите, но е хубаво и да спортуваш, за тонус и поддържане на килограмите ако не за друго. На мен не ми изглеждаха безформени (какво ли разбирам аз при условие, че тук специалистите с лопата да ги ринеш и да ги заравяш), но ако си мислиш, че трябва да се стегнат и затова задаваш темата, по-добре започни да спортуваш. А ако някой ти е казал, че краката ти са криви/дебели/безформени може да ходи да фа...ка.
П.С. Днес съм на вълна ''наспами всички теми'', но още веднъж да кажа - хубави крака.![]()
Hold on to me. Never let me go. (h)
Samo Botev Plovdiv, какво си си харесал тая тема и коментираш след всяко мнение? Или с всички теми, в които си коментирал, го правиш тоя номер?
Отвратен съм.
http://prikachi.com/images/960/6439960k.jpg
като моЙте![]()
мойте са па най-яки![]()
Абе не е забранено, ама защо точно тази тема? Кое й е специалното? Или с всички теми, в които си писал, го правиш този номер?
Всеки случай не да са на анорексик,защото ми се повръща.