Безспорен факт! По темата: Ще го млатя докато не проговори Японски, щото винаги съм искал да шибам японка.
Първоначално написано от ge6aaaa3 Безспорен факт! Е тогава направи нещо , за да имаш.
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Е тогава направи нещо , за да имаш. Нямам желание да се доказвам пред някакви форумни гурута...
Първоначално написано от ge6aaaa3 Нямам желание да се доказвам пред някакви форумни гурута... Аз не се имам за гуру. Но така или иначе - не искам да ми се "доказваш".
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Аз не се имам за гуру. Но така или иначе - не искам да ми се "доказваш". А аз не те имам за човек, ама това е друга тема... Сега не говорим за теб, а за това колко съм малоумен.
Първоначално написано от ge6aaaa3 А аз не те имам за човек, ама това е друга тема... Сега не говорим за теб, а за това колко съм малоумен. Някой пита ли те за какво ме имаш?!
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Някой пита ли те за какво ме имаш?! Ти пръв започна да казваш за какво се имаш без да съм те питал.
Правила