- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Циганска държава на територията на България
Расизма е да мразиш въз основа само и единствено расата. Това е една неоснована омраза, която и аз не разбирам. Онзи гиф, дето негъра се опитва да отхапе бордюра е от един много хубав филм по темата "American history X'. Сигурен съм, че ще ти хареса, щото представя общо взето твоята позиция.
Едит: А ти можеш ли да ми обясниш как си затваряш очите за това, че те живеят на твой гръб? Че ги храниш и в един момент решават да те напсуват и да откраднат от теб? Да те пребият за 100лв как ти се струва? Пак ли ще е расизъм като искаш да го разчлениш, за дето е посегнал на детето ти?
няма да поискам да го разчленя със сигурност
да, не ми харесва, че са необразовани и мързеливи и очакват държавата или по-скоро данъкоплатците да ги издържат, но какво да направя?
не мога да мразя простопо-точно не мога да мразя на етнически принцип, щото знам, че има и свестни
мразя индивидуално, не общо
Никога ли не се прибираш сама?
ОК! Ти си от моята партия и вярваш, че си безсмъртна! А, ако посегне на майка ти? Нищо няма да ти трепна, така ли? Белгийците почти ги няма по селата, а сума ти и бабички пропищяха. И в градския транспорт са рядко срещани белгийците да стоят отзад в автобуса, да крещят и псуват на "мама ви българска" и никой да не ги закача.