.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 105

Hybrid View

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    нееее, изобщо не си расист
    Расизма е да мразиш въз основа само и единствено расата. Това е една неоснована омраза, която и аз не разбирам. Онзи гиф, дето негъра се опитва да отхапе бордюра е от един много хубав филм по темата "American history X'. Сигурен съм, че ще ти хареса, щото представя общо взето твоята позиция.
    Едит: А ти можеш ли да ми обясниш как си затваряш очите за това, че те живеят на твой гръб? Че ги храниш и в един момент решават да те напсуват и да откраднат от теб? Да те пребият за 100лв как ти се струва? Пак ли ще е расизъм като искаш да го разчлениш, за дето е посегнал на детето ти?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Расизма е да мразиш въз основа само и единствено расата. Това е една неоснована омраза, която и аз не разбирам. Онзи гиф, дето негъра се опитва да отхапе бордюра е от един много хубав филм по темата "American history X'. Сигурен съм, че ще ти хареса, щото представя общо взето твоята позиция.
    Едит: А ти можеш ли да ми обясниш как си затваряш очите за това, че те живеят на твой гръб? Че ги храниш и в един момент решават да те напсуват и да откраднат от теб? Да те пребият за 100лв как ти се струва? Пак ли ще е расизъм като искаш да го разчлениш, за дето е посегнал на детето ти?
    няма да поискам да го разчленя със сигурност
    да, не ми харесва, че са необразовани и мързеливи и очакват държавата или по-скоро данъкоплатците да ги издържат, но какво да направя?
    не мога да мразя просто по-точно не мога да мразя на етнически принцип, щото знам, че има и свестни
    мразя индивидуално, не общо

няма да поискам да го разчленя със сигурност
    да, не ми харесва, че са необразовани и мързеливи и очакват държавата или по-скоро данъкоплатците да ги издържат, но какво да направя?
    не мога да мразя просто по-точно не мога да мразя на етнически принцип, щото знам, че има и свестни
    мразя индивидуално, не общо
    И аз мразя индивидуално всеки един от махалите.
    Викаш, ако те изнасили мангал, ще му простиш и ще убедиш баща ти да не изколи половината махала?
    ПП Сигурен съм, че не си влизала в циганска махала през живота си.
    Последно редактирано от ge6aaaa3 : 08-13-2013 на 21:34

И аз мразя индивидуално всеки един от махалите.
    Викаш, ако те изнасили мангал, ще му простиш и ще убедиш баща ти да не изколи половината махала?
    ще убедя баща ми да не убива никого

'ма няма как да ме изнасили циганин

ще убедя баща ми да не убива никого

'ма няма как да ме изнасили циганин
    Защо? Какво те прави по-различна?

Защо? Какво те прави по-различна?
    къде ще ме срещне циганин, за да ме изнасили илиии къде ще ме срещне да съм сама, за да ме изнасили?

това са много относителни неща, а и както циганин може да ме изнасили, така и белгиец може примерно

къде ще ме срещне циганин, за да ме изнасили илиии къде ще ме срещне да съм сама, за да ме изнасили?

това са много относителни неща, а и както циганин може да ме изнасили, така и белгиец примерно
    Никога ли не се прибираш сама?
    ОК! Ти си от моята партия и вярваш, че си безсмъртна! А, ако посегне на майка ти? Нищо няма да ти трепна, така ли? Белгийците почти ги няма по селата, а сума ти и бабички пропищяха. И в градския транспорт са рядко срещани белгийците да стоят отзад в автобуса, да крещят и псуват на "мама ви българска" и никой да не ги закача.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си