.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Именно. Хората искат съвети как да отслабнат, за да изглеждат добре.
    Погледни останалото от поста,не чети избирателно.Полу-информираност е по-лошо от това да не си информиран.
    Последно редактирано от DownloadVirus : 08-13-2013 на 12:23

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Прочетох го още одеве.
    Даже и за допълване до желания брой калории да е, пак не можеш да ме убедиш, че това да изядеш една вафла е по-добре, отколкото да допълниш с ядки например.

Мега фен
    Broscience.

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Broscience.
    Обясни?

Мега фен
    Кое да ти обясня.Това e broscience ,кое не разбираш.Изяла си всички макро и микроелемнти за деня и запълваш калорийния прием.Ако толкова просто обяснено не го разбираш ще те посъветвам за нещо друго вече.

Град
    BG
    Разбирам те, не знаех какво точно е бросайънс, а когато потърсих в Гугъл ми излезе това:

Broscience is the predominant brand of reasoning in bodybuilding circles where the anecdotal reports of jacked dudes are considered more credible than scientific research.
    Broscience in action:

"Bro, you gotta slam 40-60 grams of waxy maize plus 20 grams of BCAA within 7 seconds of finishing your last set of squat rack curls. Otherwise, you'll go straight catabolic."

За какво друго би ме посъветвал? Заинтригува ми любопитството.

Мега фен
    Хаха търсиш в гоогле какво е broscience ,хубав майтап.
    Иначе щях да те пратя на специалист.. )

Яж здравословно и недей да ядеш мазно,тестено,пържено,слад о,прекалено солено,недей да пиеш газирано и СПОРТУВАЙ!
    Виж аз ти предлагам дори и да похапваш много МАЛКО сладко и да пиеш по половин часа нещо газирано на 2 дена или нещо такова няма проблем стига да спортуваш усилено и то много усилено. Просто бъди упорита,трябва да бъдеш ако искаш резултати.

Супер фен Аватара на Jaune
    Абе само аз ли мисля, че е много вярно, че ти си това, което ядеш?
    Клетките на тялото се заменят напълно на всеки няколко месеца, като използват градивен материал от храната, която консумираш.
    Според мен няма как да ядеш вафли, шоколади и бял хляб и да изглеждаш добре. За цялостна картина говорим, включвам и здраве в дългосрочен план и прочие, което ще проличи един ден, а не на момента, че ако ще и да си супер нафибрен.

Не яж неща, които забавят метаболизма ти ( пържено, мазно) и никакви диети- не гладувай, това би била най-глупавата идея.Пий много вода, наспивай се, яж повече зеленчуци, плодове, млечни продукти, риба, движи- така освен,че ще влезеш във форма, а и ще се чувстваш добре и да не спреш след като се върнеш от почивката- това би било още по-тъпо и от диетата,така показваш, че не водиш здравословен начин на живот заради самата себе си, а го правиш заради другите, а и така няма да усетиш истинския ефект

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Абе само аз ли мисля, че е много вярно, че ти си това, което ядеш?
    Клетките на тялото се заменят напълно на всеки няколко месеца, като използват градивен материал от храната, която консумираш.
    Според мен няма как да ядеш вафли, шоколади и бял хляб и да изглеждаш добре. За цялостна картина говорим, включвам и здраве в дългосрочен план и прочие, което ще проличи един ден, а не на момента, че ако ще и да си супер нафибрен.
    Не точно .. http://www.bb-team.org/articles/4707...-ima-znachenie

Мега фен Аватара на babity
    Единственият сериозен плюс на бялото брашно, а в т'ва число и продуктите от него, е фолиевата киселина. Ориза и останалите варива не виждам с какво могат да ми навредят. По същество тая статия (така, както е оформена в този сайт) има много добро оформление, издържана е откъм естетически вид, но се цитира нещо от някъде си. Наистина не целя да провокирам, напротив, най-чистосърдечно питам как мога да ям тесто, пържено, така говорените във всяка тема вафли и сладкиши, да пия газирано и да нямам целулит? Защото повечето ми приятелки са кльощавелници, но са надупчени кат' швейцарско сирене. А аз съм нямала целулит само през едно лято в живота ми и т'ва беше плод на спиране на всички гореизброени храни, плюс адски много вода, плюс тренировки поне 6 пъти седмично.

Мега фен
    Като тренираш силово във фитнес зала.

Мега фен Аватара на babity
    Като ходех на фитнес имах целулит. Някаква друга алтернатива?

Мега фен
    Еми ела аз да те тренирам и няма да имаш целулит. То не е само да ходиш,колкото да се пише,че си отишла ..

С това съм съгласна, но японското меню не ми се вижда нездравословно. Конкретно визирам джънка, айде, не бялото брашно.

Град
    BG
    Хаха търсиш в гоогле какво е broscience ,хубав майтап.
    Ами да, като не знам ще потърся, за да се информирам. Нито е срамно, нито нищо.
    Съгласна съм с Jaune
    .

Мега фен
    Прочети статията отново и по-внимателно.

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    Ами ако не иска да й се образуват стрии да отслабва. Ако чака по твоето мислене да стане по- възрастна до тогава кожата ще й се е сцепила толкова гадно, че ще я е срам да се покаже по къси панталонки.
    Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    П.П. Следвам принципа на трите бели смърти. Бяла захар, бяло брашно и сол. От Зоната знам че размера на порцията трябва да е колкото дланта ти. (без пръстите)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yana0404 Виж мнението
    П.П. Следвам принципа на трите бели смърти. Бяла захар, бяло брашно и сол. От Зоната знам че размера на порцията трябва да е колкото дланта ти. (без пръстите)
    Бая грешен метод като си помисля,че порцията ти в една длан може да събере 1 ябълка или няколко бадема ,а от друга страна може да събере и 100-150 грама сланина,където разликата е от небето до земята в калориите.

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    Е, без вратички де. ;д Месото колкото дланта, а въглехидратите колкото шепата. Без да слагаш храна и от другата страна на ръката.

Мега фен
    Ми кат' ми се яде сланина к'во да правя,слагам си. В 100 грама сланина има 900 калории,а в 100 грама месо(чисто) има под 150.

Като че ли ще тръгне да яде сланина, след като не яде дори сол.

Мега фен
    Е няма да й слагам сол,спокойно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си