.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Мерси на Chacho за съвета - това ще го обмисля.
    Знам, че никой няма да ми казва "направи А а после Б и после Ц, че да изкараш $1000", но все пак е добре да знаеш това онова и като теория за начало.
    А относно краката, не ми е приоритет да ги разкрачвам, не и за пари.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от iFkaAa Виж мнението
    Знам, че никой няма да ми казва "направи А а после Б и после Ц, че да изкараш $1000", но все пак е добре да знаеш това онова и като теория за начало.
    Но не е нужно да имаш диплома. Ако искаш да научиш нещо от сферата на бизнеса, купи си няколко книжки и ги прочети, не ти трябва университет.

Но, както каза Nakadah, трябва си доста мислене.

Ако искаш да правиш фирма за ел. материали, по-добре се хвани с електроинженерство, поработи 1-2 години в бранша да му хванеш тънкостите и след това можеш да седнеш и да помислиш как да си основеш частния бизнес.

Даже и пари може да си посъбрала.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

^Виж какво иска:

Цитирай Първоначално написано от iFkaAa
    каква специалност трябва да запиша, ако искам да упрявлявам собствен бизнес?

Кой ще ти иска дипломата за да управляваш собствен бизнес?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Абстрахирах се от нейните налудничави идеи...
    Е ако се абстрахираш от тях, по-редно е да я посъветваш да не записва икономическа специалност, щом я иска за управление на бизнес, а тва не го броиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си