.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Голям фен Аватара на sramejlivkaa

Дали я обича?

Запознах се с едно момче преди година, което има връзка с едно момиче от около две години. Въпреки това нищо не му пречи да поддържа връзка с мен и да ми пише какви ли не пикантии дори и когато всичко им е наред във връзката. Казва ми, че съм била много привлекателна, че искал да спи с мен и всякви ей такива, но нека не изпадаме в подробности. От това, което ми е разправял той, знам че постоянно се кара с неговота приятелка и то най-често заради други момичета по които той се е заглеждал. За две години вече за 5-6ти път късат и отново се събират ако не и повече и в този период като чели най-много ме търси може би за да ме използва един вид като заместител. Виждам също така, че става унил и тъжен като се разделят, но дали това е защото я обича. Знам, че тя много го обича, но дали и той изпитва същото. Това, че мен не ме обича си ми е ясно. Но какви изводи бихте си направили вие относно това дали той обича нея от това което ви разказах? Дали това е просто от характера на момчето. Защото може просто да има временно влечение към други момичета което отминава, дори когато връзката им е наред, но иначе да си е влюбен в нея. Важно ми е защото би ме подразнил факта ако тя е единствена за него. Явно той не може без нея щом вече толкова пъти са късали и все се събират. Пък и ме съмнява да я разиграва толкова много време. Ако не искаше да е с нея предполагам, че вече щеше да я зареже. Моля да дадете своите мнения.

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Как се казва той?
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Не се занимавай по добре.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Тези негови закачки само на думи ли си остават или е предприел някакви действия?

Сигурно е от онези многознайковци, които са големите плейбои на приказки, но реално лазят в краката на някое девойче и гола да се съблечеш пред него, няма да те пипне.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами ,явно не е безразличен към това момиче,а ти с това си наясно.След като е имал шанс явно и с други да бъде,като цитирам теб-избира нея.А може би с теб си чеше...да не казвам какво.
    Направи си сметката що за човек е,след като има връзка,а те задява теб..
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

И аз бях в същата ситуация преди време - бях "по-специална" и т.н , но щом е толкова време с неговата приятелка и колкото и да се карат се събират след това,значи иска да е с нея.Помисли си какви чусвта има към едната и към другата.. аз лично прекратих всичко,докато не е станало много късно.

Мега фен Аватара на Chacho
    Сега ще ти степенувам хората по тва колко ги обича, във възходящ ред.

1. Тебе
    2. Нея
    3. Себе си

Така че е до характер, да.

А тъпотията е следната:

Това, че мен не ме обича си ми е ясно.
    Важно ми е защото би ме подразнил факта ако тя е единствена за него.

Ква работа имаш там изобщо? Просто му кажи, че е олигофрен и направи услуга на двама ви, като прекратите взаимоотношенията си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Сега ще ти степенувам хората по тва колко ги обича, във възходящ ред.

1. Тебе
    2. Нея
    3. Себе си

Така че е до характер, да.

А тъпотията е следната:

Това, че мен не ме обича си ми е ясно.
    Важно ми е защото би ме подразнил факта ако тя е единствена за него.

Ква работа имаш там изобщо? Просто му кажи, че е олигофрен и направи услуга на двама ви, като прекратите взаимоотношенията си.
    +1 Послушай бати Чачо

Ауу...колко позната история Познавам една такава двойка. По-скоро той е свикнал с нея. По-добре не се занимавай с него. Явно той не знае какво точно иска. Ако един човек наистина е влюбен в някого и го обича, не би търсил друг (колкото и клиширано да звучи).

Благодоря на всички за отделеното внимание и съветите .. Аз също като JohnnaLevine не мисля, че той обича това момиче щом търси и други. Но не я зарязва може би за да има нещо сигурно ако закъса и няма коя да е*е (с извинение). И все пак вие бихте ли търсили други ако момчето/момичето в което сте влюбени не ви дава всичко тоест не ви пуска.

Щом прибягва към други - не смятам, че я обича истински или може да му е омръзнала..

Супер фен
    Ееее, бе момиче . Недей се меси в живота на хората, не е виновен този, който дава, виновен е този, който приема Правиш мръсотии ... Бий му шута, преди да си навлечеш проблеми

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Какво би те подразнило, ако я обича? Факт е, че теб не те обича, и просто би спал с теб. Това е достатъчна причина да те подразни - това, че някой просто би те чукал, не иска връзка с теб. За което може и да не си виновна, а той да си е такъв, знам ли...
    Аз, когато наистина обичам някой, не правя секс с други, не се занимавам с други и не оставям други да ме занимават.

Аз си мисля, че авторката просто иска да чуе, че онзи не харесва гаджето си, за да си върне надеждите.

Греда.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Слушай бате ти Чачо и недей се занимава с тоя. Дали си обича гаджето или не... теб принципно не те интересува. Няма какво да търсиш с това момче.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вероятно е да му е някакъв момент, през който минава в момента. А именно такъв, че са заедно от години, но постоянно има някакви дразги помежду им и някак нещата изстиват. Но дали ще си остане с нея или ще продължи с телб/с друга, си е негов избор и той ще си го вземе това решение. Гадното в ситуацията, обаче, е това, че всичко това си опира и до характера - във връзка е, а се сваля с друга - това не говори добро за него.

Вероятно е да му е някакъв момент, през който минава в момента.

Супер фен Аватара на socareless
    ^вярно е това,което казваш,но гадното е че си зависи от характера на човека

Казват, че който обича не търси друг. Едва ли е само до периоди през които минава щом и докато всичко им е наред във връзката продължава по този начин.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Момчецето хем му се иска,хем не му стиска. Познавам доста такива. Остави го

Може ли темата да бъде изтрита?

Мега фен

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Какво би те подразнило, ако я обича? Факт е, че теб не те обича, и просто би спал с теб. Това е достатъчна причина да те подразни - това, че някой просто би те чукал, не иска връзка с теб. За което може и да не си виновна, а той да си е такъв, знам ли...
    Аз, когато наистина обичам някой, не правя секс с други, не се занимавам с други и не оставям други да ме занимават.
    Това

Мега фен Аватара на tori
    А кво стана, кво излезе накрая? Заедно ли са още или не?

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    А кво стана, кво излезе накрая? Заедно ли са още или не?
    Незнам не поддържам вече никаква връзка с него. Пък и не ме интересува.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си