.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от skyworld Виж мнението
    ами изникна нещо друго извън определеното му работно време и е зает до 12 вечерта всеки ден.... работата наистина е спешна и неизбежна и толкова изнервен и напрегнат не съм го виждала никога...проблема е, че той има желание, но няма начин в случая... аз искам да си го подкрепям, да не му правя проблем, защото само това му липсва в момента, но искам и по някакъв начин да помогна и на себе си, защото един месец не е никак малко време...
    Добре де. Тази работа обедна почивка няма ли? Или някаква друга? А почивен ден поне веднъж в седмицата? Много неправдоподобно ми звучи това - нямам време....

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Добре де. Тази работа обедна почивка няма ли? Или някаква друга? А почивен ден поне веднъж в седмицата? Много неправдоподобно ми звучи това - нямам време....
    има, ама него го дразнело, че идвам сама, че си отивам сама, че се притеснявал, че ставало още по-гадно като сме се видели за 10 минути и не може да ми отдели време.....май наистина единствения ми вариант е да чакам колкото е нужно, защото моя проблем е, не че аз ще се уморя от това положение, а че на него ще му омръзне да е толкова тъпа ситуацията и да се откаже от връзката ни...казва ми, че няма как да стане това, но се притеснявам

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от skyworld Виж мнението
    има, ама него го дразнело, че идвам сама, че си отивам сама, че се притеснявал, че ставало още по-гадно като сме се видели за 10 минути и не може да ми отдели време.....май наистина единствения ми вариант е да чакам колкото е нужно, защото моя проблем е, не че аз ще се уморя от това положение, а че на него ще му омръзне да е толкова тъпа ситуацията и да се откаже от връзката ни...казва ми, че няма как да стане това, но се притеснявам
    По-скоро ще се откаже ако прекалено много досаждаш.Уморен е,човека.Нормално е да е леко намусен,но това не значе че иска да скъсате.Като започнеш да работиш и ти ще видиш как е.Ние с моя мъж като се върнем от работа само се гушкаме и чак след половин час ,или когато се почувстваме по.добре, започваме да си говорим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си