- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- геша, пловдив и тати
Трябва да се вкарат по-фешън рангове.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А ше може ли да клеветим?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
супер
Що ги баннаха![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
щото не е слушал калпазанката
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
1 месец без Ботев Пловдив, какво щастие за очите ми.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
1 месец без геша![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Защо не плачете за баща ви?
Той е в Зимбабве,зат'ва![]()
Къде е пловдив, нема да играем фифа, но поне му знам фейковете.
![]()
като виден представител на човечеството, по-популярни сред мамутите като хомосапиенс, от какъв ебан чеп се банират хора за вицове за умрели бебета?! това че на някои това не му е забавно, не означава, че е грешно
има един лаф черния хумор е като краката, не всеки ги има
n00bs
В този форум ли трябва да си търсят гаджета,тия копеленца не ги баннват,а Чачито получава заплаха,заради черен хумор
Така и не разбрах защо ги баннаха![]()