- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Объркана съм
Привет съфорумци..
Отдавна не съм писала тук, но нека премина към темата.
Не отдавна си имам приятел. При нас, обаче разликата е малко по-голяма - 5 години.
На 15 съм, девствена съм, а той постоянно ми прави намеци. Искам да му обясня, че искам да съм с него, но ми трябва време за да се подготвя за тази стъпка, която е голяма част от моят живот.
Винаги връзките ми приключват на първият, вторият месец ..започвам да се замислям дали е вярно, че сексът поддържал връзката.
Страх ме е до някаква степен, стресирана съм. Искам го и съм готова, но ми трябва още време за да се подготвя за това, но как да го задържа с мен?
Успокойте ме, дайте ми съвет как да му го обясня.. МОЛЯ
Миличка, спокойно!
Просто му намекни или направо му кажи, че ти трябва още малко време. Ако момчето наистина иска да е с теб ще те чака.
Макар че на неговата възраст просто няма как да не му се... Когато го направиш ще видиш, че ще искаш и ти и то доста често.. А, ако имаш притеснения или въпроси относно първият път, сподели.![]()
Като си се хванала с 20 годишен ще си дадеш задника, ако ли не намери си някой пъпчивко на твоята възраст с всичките му недостатъци и да се държите за рачичка. Не може да искаш да си в света на големите, а да се държиш като дете, като не си готова, порасни и тогава излизай с 20 годишни
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Кажи му, че все още не си готова, ако е свестен и държи на теб ще те изчака![]()
Е, ся, недей така, много добре знаеш за кво става дума. Никой не говори за мъже тук. На 20 години едно момче горе долу вече знае какво иска, кръгът на интереси му е много по-голям и съответно като излязат някъде с копанийка нивото на разговора е доста по-високо.Родителите му не му звънят да го питат кога ще се прибира. Евентуално има кола, лични пари и може да взима самостоятелни решения, общо взето все неща, които дават повече сигурност(може би илюзорна), ключовата дума за едно момиче.
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-17-2013 на 09:25
Законът е закон,
но той врата в полето е
съгласна... а и 20 годишен не знам как си го представяш ама в повечето случаи не е сериозен,пораснал на акъл ''мъж''
малко едитнах: а ако е такъв,ще те разбере.. сега,каквото и да си говорим всеки може да търпи без секс 2-3 месеца,че и повече ако поиска
изхвърляния като ''аз 2 седмици без секс не мога,ще полудея'' са ми меко казано смешни
Той е трябвало да е наясно,че се хваща с 15 годишна и да не очаква много от теб в сексуално отношение.Кажи му кратко, точно и ясно-НЕ! Ако си тръгне не съжалявай-като него има такива много.Ако остане все пак настоявай да изчакате докато станеш готова.Не се съгласявай само за да му угодиш на желанията.Ти си достоен човек и трябва да си знаеш цената.
Поговорете си . Обясни му, че ти трябва време. Все пак това е важна крачка (поне при момичетата) . Нормално е да иска , но не трябва да те насилва , ако е момче на място ще почака. Ако ли това го накара да се откаже от теб, значи не си е струвал![]()
Ае стига глупости бе, ако бил свестен да чака. Колко да чака ? Каква е гаранцията, че мацката няма да я стегне шапката и няма да му бие шута след няколко месеца, малко ли такива случи има ? Разбира се, че има един период, в който момчето трябва да изчака, най малкото да засвидетелства уважение, но никой не говори, че има и друг период, в който момичето трябва да вземе решение дали той е човека.
Що пък момичето не му врътне една свирка да декларира, че е сериозна , м ?
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-17-2013 на 13:37
Законът е закон,
но той врата в полето е
Ако сравняваме 20 годишно момче с нейн връстник, не са ли това разликите като цяло ?
Ами 20 годишен с 15 годишна не звучи добре, но след една година стават 21/16 мисля, че тогава ще си дойдат местата на мястото. Дай да не си говорим за разлика във възрастта моля ти си
Като е малка кво прави с батковци ?
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-17-2013 на 14:12
Законът е закон,
но той врата в полето е
Законът е закон,
но той врата в полето е
Аз като цяло не знам какво намира 20 годишен в 15 годишна. Аз изобщо избягвам да разговарям с хора под 17какво остава да мъкна една 15 годишна с мен и да ми разказва, как преди 2 години и дошло за 1ви път и какво са учили по родинознание.
n00bs
Питай бе. Ей тва е темата
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D0%BA%D1%81
Законът е закон,
но той врата в полето е
ако това момче е за теб , няма нужда да му казваш каквото и да е било . Трябва сам да усети , че не си готова и да те чака
само не знам за какво спорите като и двамата са виновни,което ме навежда на мисълта,че по акъл са си на ''ти''
така че и двамата трябва да стигнат до консенсус
1) Евала за снимката на профила ти. ^^ <3
2) Прецени си ти за това мом'е какво си. Поредната секс играчка или момиче, с което иска да има сериозна вързка. Помисли кога и как сте се запознали, кога започна да ти говори за секс.
В крайна сметка всеки сам решава кога да прави секс, за мене не си малка, обаче помисли това ли е човека, който искаш да ти е първия? Помисли, дали ти не си мy първата за деня.
А относно тва че е бил мъж, леко.![]()
Вярно бее
http://www.teenproblem.net/forum/sho...81%D0%BD%D1%8F
Тука бях много лошо въвлечен в спор, имаше много лицемерие, обиди, общо взето некоректен спор беше, при положение, че от самото начало изказах мнение, а не защитавах теза, както и да е
Законът е закон,
но той врата в полето е
Просто му кажи че не си готова още ако държи на теб ще те чака колкото трябва