.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Объркана съм

Привет съфорумци..
    Отдавна не съм писала тук, но нека премина към темата.
    Не отдавна си имам приятел. При нас, обаче разликата е малко по-голяма - 5 години.
    На 15 съм, девствена съм, а той постоянно ми прави намеци. Искам да му обясня, че искам да съм с него, но ми трябва време за да се подготвя за тази стъпка, която е голяма част от моят живот.
    Винаги връзките ми приключват на първият, вторият месец ..започвам да се замислям дали е вярно, че сексът поддържал връзката.
    Страх ме е до някаква степен, стресирана съм. Искам го и съм готова, но ми трябва още време за да се подготвя за това, но как да го задържа с мен?
    Успокойте ме, дайте ми съвет как да му го обясня.. МОЛЯ

Миличка, спокойно!
    Просто му намекни или направо му кажи, че ти трябва още малко време. Ако момчето наистина иска да е с теб ще те чака.
    Макар че на неговата възраст просто няма как да не му се... Когато го направиш ще видиш, че ще искаш и ти и то доста често.. А, ако имаш притеснения или въпроси относно първият път, сподели.

Мега фен
    Като си се хванала с 20 годишен ще си дадеш задника, ако ли не намери си някой пъпчивко на твоята възраст с всичките му недостатъци и да се държите за рачичка. Не може да искаш да си в света на големите, а да се държиш като дете, като не си готова, порасни и тогава излизай с 20 годишни
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Кажи му, че все още не си готова, ако е свестен и държи на теб ще те изчака

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Като си се хванала с 20 годишен ще си дадеш задника, ако ли не намери си някой пъпчивко на твоята възраст с всичките му недостатъци и да се държите за рачичка. Не може да искаш да си в света на големите, а да се държиш като дете, като не си готова, порасни и тогава излизай с 20 годишни
    Чисто, просто, ясно!

Голям фен Аватара на PurpleSand
    мда..
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Те пък 20 годишните едни мъже ги изкарахте...
    Е, ся, недей така, много добре знаеш за кво става дума. Никой не говори за мъже тук. На 20 години едно момче горе долу вече знае какво иска, кръгът на интереси му е много по-голям и съответно като излязат някъде с копанийка нивото на разговора е доста по-високо.Родителите му не му звънят да го питат кога ще се прибира. Евентуално има кола, лични пари и може да взима самостоятелни решения, общо взето все неща, които дават повече сигурност(може би илюзорна), ключовата дума за едно момиче.
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-17-2013 на 09:25
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Banned Мега фен
    Те пък 20 годишните едни мъже ги изкарахте...

Обясни му го директно. Нормално е да ги имаш тези притеснения, много си малка още. Като не искаш, не искаш и толкова. Ако на него това му е проблем, ти нямаш никаква вина.
    съгласна... а и 20 годишен не знам как си го представяш ама в повечето случаи не е сериозен,пораснал на акъл ''мъж''
    малко едитнах: а ако е такъв,ще те разбере.. сега,каквото и да си говорим всеки може да търпи без секс 2-3 месеца,че и повече ако поиска
    изхвърляния като ''аз 2 седмици без секс не мога,ще полудея'' са ми меко казано смешни

Супер фен Аватара на Cloud9
    Той е трябвало да е наясно,че се хваща с 15 годишна и да не очаква много от теб в сексуално отношение.Кажи му кратко, точно и ясно-НЕ! Ако си тръгне не съжалявай-като него има такива много.Ако остане все пак настоявай да изчакате докато станеш готова.Не се съгласявай само за да му угодиш на желанията.Ти си достоен човек и трябва да си знаеш цената.

Поговорете си . Обясни му, че ти трябва време. Все пак това е важна крачка (поне при момичетата) . Нормално е да иска , но не трябва да те насилва , ако е момче на място ще почака. Ако ли това го накара да се откаже от теб, значи не си е струвал

Мега фен
    Ае стига глупости бе, ако бил свестен да чака. Колко да чака ? Каква е гаранцията, че мацката няма да я стегне шапката и няма да му бие шута след няколко месеца, малко ли такива случи има ? Разбира се, че има един период, в който момчето трябва да изчака, най малкото да засвидетелства уважение, но никой не говори, че има и друг период, в който момичето трябва да вземе решение дали той е човека.

Що пък момичето не му врътне една свирка да декларира, че е сериозна , м ?
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-17-2013 на 13:37
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

anonymous708973
    Guest
    На 20 години едно момче горе долу вече знае какво иска, кръгът на интереси му е много по-голям и съответно като излязат някъде с копанийка нивото на разговора е доста по-високо.
    В голяма илюзия тънеш...

Мега фен
    Къде ги тези 20 годишни момци? Един на сто може и такъв да е, останалите са си чисти бебета, дето още ги дундурка мама. А пък ако този е от редките екземпляри, мислиш ли, че щеше да се хване с деветокласничка?
    Ако сравняваме 20 годишно момче с нейн връстник, не са ли това разликите като цяло ?
    Ами 20 годишен с 15 годишна не звучи добре, но след една година стават 21/16 мисля, че тогава ще си дойдат местата на мястото. Дай да не си говорим за разлика във възрастта моля ти си

Както казах, малка е още, абсолютно нормално е да ги изпитва тези съмнения и не е редно да бъде притискана от негова страна. Като се е хванал с момиченце, ако държи на нея, ще чака. Като не му се чака, да се ориентира към по-зрели екземпляри.
    Като е малка кво прави с батковци ?
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-17-2013 на 14:12
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    В голяма илюзия тънеш...
    Абе не ми обяснявай на мене, бил съм на 15, бил съм на 20, разликата е огромна

Ако не си разбрала сравнявах нейн връстник с 20 годишно момче
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    За сравнението така ме съгласи.
    За тва ти казах, че тука не говорми за никви мъже и т.н

Иначе аз съм един от последните хора, които имат правото да са против голямата възрастова разлика.
    Знам, нали сме спорили с теб точно по тая тема, аз и за тва предложих да не я захватаме

Проблемът в случая им е в различията. Но не е луд тоя дето яде баницата, ми тоя, дето му я дава, знаеш. В случая от тази връзка изглежда, че е по облагодетелствана тя.
    Ааа значи много добре си разбрала за кво иде реч
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

+1

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз като цяло не знам какво намира 20 годишен в 15 годишна. Аз изобщо избягвам да разговарям с хора под 17 какво остава да мъкна една 15 годишна с мен и да ми разказва, как преди 2 години и дошло за 1ви път и какво са учили по родинознание.
    n00bs

Мега фен
    Помня аз, че имахме с теб вземане-даване из секса, ама виж темата ми убягваше.
    Питай бе. Ей тва е темата
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D0%BA%D1%81
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

ако това момче е за теб , няма нужда да му казваш каквото и да е било . Трябва сам да усети , че не си готова и да те чака

Banned Мега фен
    само не знам за какво спорите като и двамата са виновни,което ме навежда на мисълта,че по акъл са си на ''ти''
    така че и двамата трябва да стигнат до консенсус

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Не може да искаш да си в света на големите, а да се държиш като дете, като не си готова, порасни и тогава излизай с 20 годишни
    Мда.
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    1) Евала за снимката на профила ти. ^^ <3
    2) Прецени си ти за това мом'е какво си. Поредната секс играчка или момиче, с което иска да има сериозна вързка. Помисли кога и как сте се запознали, кога започна да ти говори за секс.
    В крайна сметка всеки сам решава кога да прави секс, за мене не си малка, обаче помисли това ли е човека, който искаш да ти е първия? Помисли, дали ти не си мy първата за деня.
    А относно тва че е бил мъж, леко.

Мега фен
    Опасен си.
    Ама си мисля, че другаде се бяхме джафкали по-сериозно. Тук кротичко сме си дискутирали.
    Вярно бее

http://www.teenproblem.net/forum/sho...81%D0%BD%D1%8F

Тука бях много лошо въвлечен в спор, имаше много лицемерие, обиди, общо взето некоректен спор беше, при положение, че от самото начало изказах мнение, а не защитавах теза, както и да е
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто му кажи че не си готова още ако държи на теб ще те чака колкото трябва

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си