- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво по дяволите става?
Здравейте. Преди 10 дена се разделих с приятелката ми понеже тя така поиска. Тогава като я питах дали има някакви чувства към мен, тя ми намекна че няма... Та, тия дни, втора подред вечер ми звъни и си говорим такива все едно сме си заедно. Имате ли си някаква на представа защо ме търси?
Според мен не е наясно какво искаМоже да си я разбрал погрешно и в действителност да има чувства към теб.А и ако сте имали сериозна връзка,не виждам как са изчезнали толкова бързо?Но може просто да е свикнала с теб или да й липсва да си говорите,но това не означава,че задължително още те обича.Ти какво изпитваш към нея,радваш ли се че ти се обажда?По заглавието съдя,че си ядосан,защо?
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Може би иска да се съберете,но гордостта й надделява и не иска да те помоли да сте отново заедно,именно защото тя е поискала обратното.![]()
направо не знае какво иска ... или може би преценява как се ччувства по-добре ... сама или с теб .. най-добре си питай нея. Ние не знаем какво мисли тя![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Стари навици, но все още по нищо не би могъл да бъдеш сигурен, че иска да сте заедно отново.
И каква е тая история с гордостта?
Когато обичаш някого и искаш да си с него - гордостта изобщо не съществува.
Примак-одмак! Глупави работи значи.Не знае тя самата какво иска.Не й се моли.Говорете си, но ако видиш че няма сериозни намерения да се събирате директно й тегли шута
Въобще не ѝ вдигай телефона на тая
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Примък-отмък*
Съжалявам, трябваше да те поправя.
По темата: Не знае какво иска. По време на разговора й я питай нещо от сорта на "Защо ми звънна?" или нещо такова, а ако я свариш неподготвена или почне да мънка някакви неща, тегли й шута![]()
Абе, момичетата не знаят какво искат.