.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Angry Какво по дяволите става?

Здравейте. Преди 10 дена се разделих с приятелката ми понеже тя така поиска. Тогава като я питах дали има някакви чувства към мен, тя ми намекна че няма... Та, тия дни, втора подред вечер ми звъни и си говорим такива все едно сме си заедно. Имате ли си някаква на представа защо ме търси?

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Според мен не е наясно какво иска Може да си я разбрал погрешно и в действителност да има чувства към теб.А и ако сте имали сериозна връзка,не виждам как са изчезнали толкова бързо?Но може просто да е свикнала с теб или да й липсва да си говорите,но това не означава,че задължително още те обича.Ти какво изпитваш към нея,радваш ли се че ти се обажда?По заглавието съдя,че си ядосан,защо?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Може би иска да се съберете,но гордостта й надделява и не иска да те помоли да сте отново заедно,именно защото тя е поискала обратното.

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Според мен не е наясно какво иска Може да си я разбрал погрешно и в действителност да има чувства към теб.А и ако сте имали сериозна връзка,не виждам как са изчезнали толкова бързо?Но може просто да е свикнала с теб или да й липсва да си говорите,но това не означава,че задължително още те обича.Ти какво изпитваш към нея,радваш ли се че ти се обажда?По заглавието съдя,че си ядосан,защо?
    Ами, все още съм влюбен в нея и се радвам че ми звъни! Не гледай заглавието, объркано е :Д

Цитирай Първоначално написано от Rocknroll Виж мнението
    Може би иска да се съберете,но гордостта й надделява и не иска да те помоли да сте отново заедно,именно защото тя е поискала обратното.
    Кво ся, аз ли да я моля?

Голям фен Аватара на PurpleSand
    направо не знае какво иска ... или може би преценява как се ччувства по-добре ... сама или с теб .. най-добре си питай нея. Ние не знаем какво мисли тя
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Липсваш и ..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Стари навици, но все още по нищо не би могъл да бъдеш сигурен, че иска да сте заедно отново.

И каква е тая история с гордостта?
    Когато обичаш някого и искаш да си с него - гордостта изобщо не съществува.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Примак-одмак! Глупави работи значи.Не знае тя самата какво иска.Не й се моли.Говорете си, но ако видиш че няма сериозни намерения да се събирате директно й тегли шута

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Примак-одмак! Глупави работи значи.Не знае тя самата какво иска.Не й се моли.Говорете си, но ако видиш че няма сериозни намерения да се събирате директно й тегли шута
    Точно така ще направя

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Въобще не ѝ вдигай телефона на тая
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Примък-отмък*
    Съжалявам, трябваше да те поправя.

По темата: Не знае какво иска. По време на разговора й я питай нещо от сорта на "Защо ми звънна?" или нещо такова, а ако я свариш неподготвена или почне да мънка някакви неща, тегли й шута
    Абе, момичетата не знаят какво искат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си