Първоначално искам да благодаря за целия хейт който получих -_-
И да '99 съм какво от това
всъщност никога не бих се захванала да пуша, но веднъж когато бяхме с една моя приятелка решихме да опитаме, но само от любопитство и не ни хареса. Въпреки това продължихме ..
Знам, че е вредно, но е и временно
няма да продължа .. това е просто един кратък период..
Също така майката на едно моя приятелка е пушила когато е била колкото мен но след това ги отказала имала деца и тн ...
не е не възможно стига да имаш волята
И ако и вие бяхте в такъв забутан град като моя и вие щяхте да се чудите какво да правите
пък и моето не е пушене просто ей така от време на време ..
Намисли си колко време ще е това "от време на време". 2 месеца са засега, кажи си примерно още 3 и край. Като минат 3 месеца виж дали ще искаш да ги откажеш или пак ще си кажеш, че е ей така и ще си удължиш срока. Ако не успееш да ги махнеш окончателно след уреченият момент, да си знаеш, че имаш проблем с цигарите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това всеки го разправя недей да лежиш на него. Ако беше толкова просто да се откажат цигарите нямаше половината население да пуши. Проблема е че когато осъзнаеш че ти пречат, обикновено след 5-10г и нагоре вече е доста късно, навика е голям и рядко има хора с достатъчна воля. Смъртта която могат да причинят цигарите е доста тежка и болезнена, ама това надали ще го възприемеш, като пушач ти вече имаш типичното мислене на пушач.
Аз лично предпочитам да се убия с кола, мотор, да падна и да си сцепя главата, отколкото да знам че си купувам здравословните проблеми....
Пределно ми е ясно, че няма смисъл да го пиша това, ама няма какво да правя , та за това. Колкото и да ти изглежда кофти, просто не си дорасла за да разбереш какво ти се говори, нямаш нито опита нито интелектуалния капацитет още, сори ако ти звучи обидно, но е факт.