.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: Цигари

Hybrid View

Първоначално искам да благодаря за целия хейт който получих -_-
    И да '99 съм какво от това

всъщност никога не бих се захванала да пуша, но веднъж когато бяхме с една моя приятелка решихме да опитаме, но само от любопитство и не ни хареса. Въпреки това продължихме ..
    Знам, че е вредно, но е и временно
    няма да продължа .. това е просто един кратък период..
    Също така майката на едно моя приятелка е пушила когато е била колкото мен но след това ги отказала имала деца и тн ...
    не е не възможно стига да имаш волята
    И ако и вие бяхте в такъв забутан град като моя и вие щяхте да се чудите какво да правите
    пък и моето не е пушене просто ей така от време на време ..

Цитирай Първоначално написано от Anito099 Виж мнението

всъщност никога не бих се захванала да пуша, но веднъж когато бяхме с една моя приятелка решихме да опитаме, но само от любопитство и не ни хареса. Въпреки това продължихме ..
    Също така майката на едно моя приятелка е пушила когато е била колкото мен но след това ги отказала имала деца и тн ...
    И ако и вие бяхте в такъв забутан град като моя и вие щяхте да се чудите какво да правите
    Не ви е харесало па сте продължили, па даже било и временно.

Много си заблудена.

+1 на Мери Джейн.

Мега фен Аватара на Chacho
    Намисли си колко време ще е това "от време на време". 2 месеца са засега, кажи си примерно още 3 и край. Като минат 3 месеца виж дали ще искаш да ги откажеш или пак ще си кажеш, че е ей така и ще си удължиш срока. Ако не успееш да ги махнеш окончателно след уреченият момент, да си знаеш, че имаш проблем с цигарите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на draid

Това всеки го разправя недей да лежиш на него. Ако беше толкова просто да се откажат цигарите нямаше половината население да пуши. Проблема е че когато осъзнаеш че ти пречат, обикновено след 5-10г и нагоре вече е доста късно, навика е голям и рядко има хора с достатъчна воля. Смъртта която могат да причинят цигарите е доста тежка и болезнена, ама това надали ще го възприемеш, като пушач ти вече имаш типичното мислене на пушач.

Аз лично предпочитам да се убия с кола, мотор, да падна и да си сцепя главата, отколкото да знам че си купувам здравословните проблеми....

Пределно ми е ясно, че няма смисъл да го пиша това, ама няма какво да правя , та за това. Колкото и да ти изглежда кофти, просто не си дорасла за да разбереш какво ти се говори, нямаш нито опита нито интелектуалния капацитет още, сори ако ти звучи обидно, но е факт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си