- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Маняшка анкета за истината (влизай на свой риск)
С маняшки интерес следя твоят профил по цял ден,нямам търпение за новото включване, лек
Следя с голям интерес,но само когато попадна случайно, лек
Оправи ми настроението когато бях много тъжен/а и не на кеф , благодаря ти искрено
Смачка враговете ми психически, врагът на моят враг е мой приятел
Споделяме много еднакви мнения и интереси и с радост бих се запознал с лека батка като теб
Преди да те има , форумът беше място изпълнено с тъга , мъка и раздори.Сега се чувствам удома
Само BS (Зоната на здрача, мястото, където да носиш 'АДИДАС' е равносилнo да си безсмъртен)
Дразниш ме много защото си мой враг и те искам мъртъв и обесен на табелата на Бургас
Дразниш ме щото момичетата вече не ми се кефят, появи се ти (новата батка) и сега получих комплекс
След време ще те поопозная и няма да те мраза толкова , най вероятно все още съм в заблуда.........
Направо не ми идва и да те нахраня..
xНе може да ти дойде ако го нямаш отвътреАз затова и съм на принципа ако не си добър в нещо по добре го остави и не започвай , загуба на време е
Иска тренинг , това го правя от много време
Също изчаквам удобен момент когато левелът ми е покачен , и тогава словата изпълнени с черноморско насилие потичат без да мога да спра
Всеки си има падежи разбира се , важното е да се изправиш бързо , както аз правя
![]()
Значи добре готвиш?
Може и да те взема за жена - http://www.teenproblem.net/forum/sho...-%D1%83%D0%B5-!!!
![]()
Нападайте се СТРЪМНО младежи , днес съм малко зает с друго и няма да мога да се включа повечено пък не оставяйте интереса да спадне , искам да видя намяшко нападение като се върна
Чухте ли
ай
Така темата нямаше активни нападения , и като цяло не съм изкефен от западащия прогресивно интерес , затова ще вдигна залозите летвата тъй да се каже с маняшки 1 метър рязко нагоре. Имате маняшка почерпка от мен примерно за алкохол ако сте пиячи , или някъв вносен тютюн ако се пушачи все е тая . Целта на мисията е да бъда затапен , това не се случи досега , затова искам да ви дам нов шанс за атака . Атакувайте с всички средстваИскам самочуствието ми да бъде убито както аз разколебах вашето
Победителят ще получи също медал тип значка адидас , с трибагреника на адидас
И пропукс за бургас за 2 дни
Колкото да се напие и да си тръгне невредим
П.с. ся се сетих за втора опция , който успее да ме затапи с маняшки лаф , тъй да се каже да ми уцели болното място , мога и да спра да пиша , тоест да се предам , да пусна официално изявление че съм паляк и да изляза![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 05-10-2013 на 03:43
Много от рано пишеш е да не е време за даскало ?![]()
Твое е само това, което си изял и изпил!