.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 295

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    И кое те различава от гадните расисти?
    Категориите, на които разделяш хората ли?
    Колко си висока?
    Обичала ли си някого/извън семейството/ истински?
    За колко пари би правила секс с непознат?
    Как се виждаш след 5 години?
    А след 50?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    И кое те различава от гадните расисти? - е как кое? аз не се отвращавам от 'различните', нямам предразсъдъци спрямо тях, не ги мразя безпричинно...много неща
    Категориите, на които разделяш хората ли? - ДОБРИ И ЛОШИ винаги
    Колко си висока? - 163см
    Обичала ли си някого/извън семейството/ истински? - май си пропуснал драмата ми http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D1%87%D0%B0
    За колко пари би правила секс с непознат? - принципно нашите са добре финансово, но като се замисля...
    *почешвам се по главата*
    не, не бих го направила, зависи много от обстоятелствата, но ей така, от лакомия НЕ

Как се виждаш след 5 години? - някъде на работа, ще градя кариера, семейство и деца не съм сигурна, че искам
    А след 50? - пххххх, тръпки ме побиват, не искам и да си се представям
    сигурно една грозна и сбръчкана бабка...
    ного си лош
    кви са те3 ?-си
    не ти допрочетох 2-рия ?-с

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ного си лош
    кви са те3 ?-си
    не ти допрочетох 2-рия ?-с
    Иу, кви са тез драми питам аз!
    Грозните не са ли също различни? Щом би отрязала интелигентно момче, с което си пасвате само заради външния вид, не значи ли, че пак имаш предразсъдъци, но към друга група хора?
    Какво за теб е добър човек?
    А лош?
    Кое му е лошото да си сбръчкана бабичка, ако имаш внучка, която /си мисли, че/ би скочила в огъня за теб?

Иу, кви са тез драми питам аз! - епаа, драми, ко да праиш
    Грозните не са ли също различни? Щом би отрязала интелигентно момче, с което си пасвате само заради външния вид, не значи ли, че пак имаш предразсъдъци, но към друга група хора? - не са предразсъдъци...не съм казала, че ще го отрежа и как свърза веднага непривлекателното с интелигентното? да, външният вид е първото, което забелязвам и не само аз, а всички, но не бих и харесала някой хубав сноб, кух гъзар и тнт, това какво момче би ми харесало зависи от мнооого неща
    Какво за теб е добър човек? - добрия човек е състрадателен най-вече, опитва се да помага без да очаква нещо в замяна, не е роб на както захванахме предразсъдъците, добрият човек мисли и за светът около него ии тнт :Д
    А лош?лошият има обратните качества на добрия
    Кое му е лошото да си сбръчкана бабичка, ако имаш внучка, която /си мисли, че/ би скочила в огъня за теб? - всичко е от суетност бейби
    иначе сериозно - аз свързвам старостта със смъртта, това да не можеш да правиш нещата, които си правил като млад, болести, повече никога няма да изпиташ определени неща и тнт
    страшничко е
    охх, ебахти ?-сите

охх, ебахти ?-сите
    ПрепОти ли се, гнидо?!

Какво би направила на мое място в случката в автобуса от темата за РОМИТЕ?
    В случая не е ли той "лошия"?
    Имаш брат и сестра, нуждаещи се от сърце. Вече разбрахме, че ти ще мреш, въпроса е как ще решиш на кого да дадеш сърцето си? /колко поетично прозвуча, а?/
    Що не си сложиш снимката на краката си за аватар, след като си толко суетна?

ПрепОти ли се, гнидо?! - много съм студена, за да се потя

Какво би направила на мое място в случката в автобуса от темата за РОМИТЕ? - хах, амии нз
    сигурно ще се скарам на момичето, може и да и дам 5 лева да си вземе нещо за ядене и толкоз

В случая не е ли той "лошия"? - да така е, не одобрявам лесното печелене на пари, живеенето на чужд гръб, мързелуването и тнт, ама ко да напрая?
    Имаш брат и сестра, нуждаещи се от сърце. Вече разбрахме, че ти ще мреш, въпроса е как ще решиш на кого да дадеш сърцето си? /колко поетично прозвуча, а?/ - о, лол
    не знам как ще реша, просто няма как да реша, как да реша на кого да дам живот? та нали ги обичам и така обричам единия на смърт, най-вероятно няма да съм аз тази, която да решава

Що не си сложиш снимката на краката си за аватар, след като си толко суетна? - аз само се ебавам, а и това няма нищо общо със суетността ми

Имаш брат и сестра, нуждаещи се от сърце. Вече разбрахме, че ти ще мреш, въпроса е как ще решиш на кого да дадеш сърцето си? /колко поетично прозвуча, а?/ - о, лол
    не знам как ще реша, просто няма как да реша, как да реша на кого да дам живот? та нали ги обичам и така обричам единия на смърт, най-вероятно няма да съм аз тази, която да решава
    За тази нерешителност говоря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си