- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечно малка
Здравейте !Регистрирах се ,за да пиша за една болна за мен тема.Сигурно ще ви се стори смешно,проблема ми не е толкова сериозен,просто ми писна.На почти 16 съм ,но всички ме мислят за 6-7 клас и често ме бъзикат.Постоянно ми казват,че изглеждам много малка ,повече от набор 99 не ми давали и ме сравняват с различни личности на моите години,които изглеждали много по-големи,а видиш ли и аз съм направо бебе в сравнение с тях.Да ,вярно признавам си имам доста детско излъчване и визия,но какво да направя?Понякога като излизам с приятелки,които са по-малки от мен и като стане въпрос за години и като кажа на 16 всички ме гледат втрещено.Вярно,приятелките ми наистина са много по-развити от мен,но това постоянно натякване ...Писнало ми е,комплексирам се донякъде от това.Имам чувството,че изглеждам в очите на хората като някакво лапе и ми е много обидно като постоянно ми правят коментари за годините.Все пак те не определят всичко.Не знам какво да променя във външноста си,мисля че съм си нормална,но явно не е така.Знам,че сигурно ще кажете,че трябва да се радвам,че ме правят по-млада и да може би след години ще се радвам ако остане така,но на тази възраст е много обидно всеки втори да ти казва,че си малка и да те сравнява.Посъветвайте ме нещо...
Важното е по характер да си голяма
Не мисля, че ще ти помогна особено, но ако бях на твое място, щях да направя едно от двете:
1. Като ме питат на колко съм, да твърдя убедително, че ей сега ще бъда 2ри клас (пак ще те гледат втрещено, ама какво пък)
2. Ако някой тръгне да ме сравнява с друг 16 годишен, бих казала нещо от сорта на "да, нали, и на мен ми е странно, горкия/ката, кой знае как ще изглежда на 40..."
С други думи - опитай се някакси да не си го слагаш толкова на сърцето.
Да,аз всъщност като ми го каже някой не правя някакви тъпи физиономии и не показвам,че съм се засегнала,но вътрешно направо ме изгаря.На характер не мога да кажа,казвали са ми,че на акъл (колкото може да има едно момиче на 16) съм си добре,просто си изглеждам много мъничка.
По-добре да си на 16 и да имаш детско излъчване от колкото да си на 13 и да приличаш на лелка... Какво по-точно ръстът ли косата, лицето? Имаш ли цикъл? Развити ли са ти гърдите?
И какъв е проблема? Аз съм на 17 и не ми дават повече от 12-13 години. Трябва ли да се засягам?
пусни снимка и ще ти кажем
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
снимка не ми се ще да пускам
растат ми мисля,че си е нормален за годините.Да.Не.
Как до ви обясня,просто излъчването ми е детско,имам кръгло лице и бузки и са ми казвали,че това правило хората да изглеждат по-малки,самият ми глас също е детски и играе голяма роля.Знам,че ще се радвам след години ако е така,но вече като ми кажат,че им приличам на 5-6 клас го приемам като обида,засягам се наистина.Чудя се кой ще ме вземе насериозно така.Утре ще тръгна да си търся работата и с тази визия на лапе едва ли някой ще ме вземе насериозно.
Последно редактирано от nothing special : 08-20-2013 на 20:58
Нищо пиче няма да се притесняваш, като станеш на 30 години ще приличаш на 24 годишна, какво повече да ми искаш.
След време ще разбереш, че да си младоликa е само и единствено в твой плюс![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
О, не се притеснявай и на мен на нон-стоп ме мислят или за по-малка, или за по-голяма. Най-често ме мислят за по-голяма и като им кажа, че съм на 15 ме гледат като полезно изкопаемо, дори една спореше с мен в една дискотека, че съм била поне на 19 ШАНС
Други пък са ми казвали, че ме мислят за 99 набор. И 92 са ми казвали :д Като цяло не трябва да ти пукаа!)))
http://ask.fm/iwwkaa
Аз винаги лъжа за годините и се изкарвам с 3 4 по голяма и никои досега не ме е хващал
ДА ! Наистина пусни снимка .. Ние няма как така да ти кажем
Като бях на 15 ми казваха, че приличам на дете( и ме болеше Уя), сега съм почти на 17 и разликата е коренна, така че може би се развиваш по - бавно и изведнъж ще се появят много промени
![]()
Аз съм на 24 и ми често хората ми дават 17. Е няма такъм кеф!!!
Спокойно, миличка, няма да е вечно така. Нали се сещаш, че растеш и се развиваш, няма като си на 30 да изглеждаш като на 15. Аз бях другата крайност, винаги ми даваха няколко години отгоре, защото бях по-развита от приятелките ми. Сега съм на 20 и пак ми дават някоя друга годинка отгоре. Та в един момент беше яко, но сега вече не е толкова.
Не го приемай лично, ще мине и това.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз съм на 18 и ме питаха коя е каката - аз или 13-годишната ми сестра. Смятай. Е, тя изглежда по-големичка, така че не е толкова зле положението, но все пак
Младеем, какво да се прави. Някой ден ще искаме да ни дават по-малко години.
Не го взимай толкова навътре.![]()
Аз съм на мнение, че нямаш проблем. Това, че те мислят за малка е в твой +. А защо искаш да си по-голяма от колкото си сега? Няма нищо хубаво в това да си голям и да трябва да изкарваш пари за да оцеляваш.
Ако толкова се притесняваш от детското си излъчване, започни да спортуваш и промени прическата/начина на обличане. Ама не залитай към визия Пайнер, защото е нещо ужасно.
По-скоро визия Михаела Филева търси![]()
На 20 съм и имам супер детския глас особено по телефона (хората от интернета даже ме питаха дали има някой възрастен в нас с който да разговарят -.-) Свиква се с обстоятелствата просто не го приемай толкова сериозно. А и си още на 16 пиков момент, в който ще се промениш коренно![]()