- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче към момчетата ;д
Момчета смешно ли e примерно като правите секс с гаджето ви или някоя мацка се тая и като е хванала тен на дупето и е бяло тоест нали банския се е отбелязал абе дано сте схванали какво искам да кажа..та смешно ли е или ви е се тая? ;д Тъпо въпросче ама искам да знам и се извинявам ако темата не е за тук просто незнаех къде другаде да я сложа^
Побърквам се от смях. Даже не мога да проникна както трябва, защото стомахът ми се тресе от смях при вида на разликата в тена.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И аз това се питам и не само за дупето, а и за гърдите![]()
Според мен е някакво секси... :3
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Аз за това се пека без горно, защото като хвана много тен и бялата ми кожа... направо свети. Ама да ви кажа... нито едно момче не се е оплакало, че разликата ми е грозна... така че..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Дами, ходете на нудистки плаж и няма да ви мъчат подобни дилеми.
Welcome to the Jungle...
Женско съм, ама да споделя мнение. За мене е адски ама адски грозно. Тва дупе изгоряло на "пликчета" направо ме побърква.. Добре, че нямам такива проблемиohh
^Ако си мислиш, че някой мъж ще те върне заради подобно нещо, значи си в голяма грешка. Предполагам тази разлика противоречи на женските критерии за естетически издържан външен вид и затова ви/ги дразни, но какво да се прави.![]()
Welcome to the Jungle...
Не е смешно, а гадно![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Женско съм ама да кажа и аз мнение ето аз преди 2 дена се върнах от морето и много съм почерняла разликата ми е голяма и приятелят ми не ме е върнал защото съм бяла на някои места мисля че няма нищо лошо в това
Не мога да повярвам колко тъпа тема прочетох току що. Било грозно да си хванал/а тен и да ти е по-бяло на дупето.. леле, леле..
DOUBLE FACEPALM.
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
никой няма да те върне за това,а и приятеля ти/момчето с което спиш да не би да се пече гол и да няма разлика ?![]()