- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Chacho и anonymous895156
Митко е много добронамерен и кажи-речи всичко писано тук е породено от доза чувство за хумор. Може да не е върха на интелигенцията, но си му личи и креативността, и умението да преценява хората, и способността да се шегува с начетността, като не го приравнявам с представата ми за осмокласник, по скоро го съдя спрямо себе си, без да целя да се изкарвам мерило.
Две неща ми се набиват на очи.
Първото е, че всеки се оплаква от скука в раздела (и във форума като цяло). А Митко дойде и го направи забавен за себе си. Анкети, поезия, фейкове, хвърли доста усилия, за да стане майтапа. Не вярвам да го бърка, че не му намирате шегите за върха на сладоледа, най-конкретно спонтанността и помпозността.
Жалко става обаче, когато някой зажаднее истинският Митко да се покаже и да се заобяснява, та да си премерят IQ пишките и да се прецени доколко е годен/квалифициран и въобще доколко му е позволено да си прави един никого незасягащ ташак. Сякаш някви хора ти издават подпечатени разрешителни да се шегуваш или се изискват дипломи за разказване на вицове. Аз така го усещам.
И харизмата му, която според мен не се разпознава, е следната. Аз досега не съм имал усещането, че Митко провокира който и да било, за да докаже тъпотата на слабоумните, младите, форумните или която и друга групичка да си изберете. Аз поне презрение или омраза към такива не виждам. С изключение на едни, към които надали чувства нещо подобно, не мога да гадая, но на негово място бих изпитвал съжаление. И това са хората, на които не им се нрави позитивност, която сами трябва да видят, а не да им се (по-)каже.
В крайна сметка всеки може да гледа Димитър с каквито очи си избере (поне аз така виждам нещата). Но не мисля, че е принудил който и да е да си слага тъмни очила. Просто много хора правят този избор сами. Затова бих изпитал съжаление.
Тва е.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.