Първоначално написано от klimatronik какво ти е направил. вижда ми се скромно момче. така ли ще лекуваш пациентите си? искам да си му личен доктор :П не ме изкушавай, че може да му предпиша случайно грешните лекарства (wasnt me)
Първоначално написано от Ivaaaaa не ме изкушавай, че може да му предпиша случайно грешните лекарства (wasnt me) :Д аааа какво виждат очите ми! сериозно. не съм чел много ваши спорове. защо така се обичате? опс. грешка. - мразите?
Първоначално написано от klimatronik :Д аааа какво виждат очите ми! сериозно. не съм чел много ваши спорове. защо така се обичате? опс. грешка. - мразите? и аз нз честно казано, но той започна!
Първоначално написано от Ivaaaaa и аз нз честно казано, но той започна! значи предпочиташ него пред мен ?
Първоначално написано от klimatronik значи предпочиташ него пред мен ? Не плачи, би избрала всекиго пред теб!
Първоначално написано от an7raks Не плачи, би избрала всекиго пред теб! о теб също
Първоначално написано от klimatronik :Д аааа какво виждат очите ми! сериозно. не съм чел много ваши спорове. защо така се обичате? опс. грешка. - мразите? Тя го мрази, той не е способен на такова низко чувство.
Правила