.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от soñadora Виж мнението
    Искаш да кажеш, че която си оставя по някое и друго косъмче,поддържа по-лоша хигиена от тази,която е изцяло гола отдолу?Аз пък мисля,че хигиената в случая няма никаква връзка. Може да нямаш кьорав косъм по тялото си и да си мърда...
    Ами донякъде е въпрос и на хигиена. Не че обезкосмяването гарантира идеална такава, но точно по женските интимни части има значение. Ако си седиш натурална, никой не говори за две-три заблудени групировки от по пет косъма, по растителността ти се задържат капчици урина и съответно вероятността да не си достатъчно представителна, нараства драстично. Също както и на подмишниците, впрочем.

От години ги махам изцяло, просто не мога да си представя да ходя с. А как, зависи от настроението, най-често с бръсначката, понеже нямам търпение да ги чакам да пораснат достатъчно за кола маска

Цитирай Първоначално написано от 6mateto Виж мнението
    Тя баба ви все обескосмена е ходела...
    Тя баба ми много неща не е правила, но това какво общо има с мен?

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Искам да кажа, че когато решиш да се обезкосмяваш, трябва да го правиш за свое лично удовлетворение, а не защото нещо ще ти влиза някъде. Сега достатъчно ясен ли бях?
    Разбрах те. Аз думата хигиена я свързвам със съвсем отделно нещо-дали се къпеш,или не. Затова ми стана интересно какво точно си имал предвид.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Ами донякъде е въпрос и на хигиена. Не че обезкосмяването гарантира идеална такава, но точно по женските интимни части има значение. Ако си седиш натурална, никой не говори за две-три заблудени групировки от по пет косъма, по растителността ти се задържат капчици урина и съответно вероятността да не си достатъчно представителна, нараства драстично. Също както и на подмишниците, впрочем.
    Ето това ме интересуваше. Нито окосмяването, нито обезкосмяването са показател колко често се къпе даден човек и държи ли да е винаги чист, както трябва. Малко са вече тези, които ходят като разпънат черен гарван, така че нямах предвид точно тези, които са с храсталаците. Мисълта ми е, че космат=/= нехигиеничен или епилиран=/= с отлична хигиена.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от soñadora Виж мнението
    Разбрах те. Аз думата хигиена я свързвам със съвсем отделно нещо-дали се къпеш,или не. Затова ми стана интересно какво точно си имал предвид.
    Ами за мен хигиената е комплексно понятие и не зависи само от къпането. Хигиена е и да си режеш редовно ноктите, да си чистиш ушите, да отстраняваш разни дребни кожни дефекти (пъпчици, черни точки), да се обезкосмяваш, където прецениш и т.н. Сама знаеш, че всичко това зависи къде от пола, къде от самия човек.

Иначе от мъжката гледна точка - някое косъмче долу въобще не е болка за умиране, особено ако с момичето/жената имате редовни полови контакти.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 08-22-2013 на 15:29
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Rabalka
    Аз бях окосмена там и чак след това се направих глатка там

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Аз бях окосмена там и чак след това се направих глатка там
    You don't say! :О

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Обезкосмяването е въпрос на лична хигиена, това дали човек прави или не прави секс не е определящо.
    +1

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Гладка изцяло. Не мога да си представя как момчето ще се кефи на космите ми долу...

Ама аз почнах да се обезкосмявам много преди да започна да правя секс... та не е било при мен некъв специален повода.
    +
    Още от първия път на обезкосмяването ми ползвам коламаска за да съм бебешка долу и не мисля,че ми трябваше точно този повод, че да го направя пак :Д

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мона, винаги съм знаел, че си гледаш добре котИтУ.
    Welcome to the Jungle...

Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца
    Гладка изцяло. Не мога да си представя как момчето ще се кефи на космите ми долу...

Ама аз почнах да се обезкосмявам много преди да започна да правя секс... та не е било при мен некъв специален повода.
    +1
    Винаги гладка, секс правя от скоро, но от много преди това се обезкосмявам.

Цитирай Първоначално написано от Dannie96 Виж мнението
    Гол охлюв Чувствам се гадна и гнусна иначе.
    Даа и аз така.

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN

Аз също така. С кола маска
    Първият ми път не беше точно "плануван", но си имах едно наум.
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си