- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
Ами донякъде е въпрос и на хигиена. Не че обезкосмяването гарантира идеална такава, но точно по женските интимни части има значение. Ако си седиш натурална, никой не говори за две-три заблудени групировки от по пет косъма, по растителността ти се задържат капчици урина и съответно вероятността да не си достатъчно представителна, нараства драстично. Също както и на подмишниците, впрочем.
Ето това ме интересуваше. Нито окосмяването, нито обезкосмяването са показател колко често се къпе даден човек и държи ли да е винаги чист, както трябва. Малко са вече тези, които ходят като разпънат черен гарван, така че нямах предвид точно тези, които са с храсталаците. Мисълта ми е, че космат=/= нехигиеничен или епилиран=/= с отлична хигиена.
Ами за мен хигиената е комплексно понятие и не зависи само от къпането. Хигиена е и да си режеш редовно ноктите, да си чистиш ушите, да отстраняваш разни дребни кожни дефекти (пъпчици, черни точки), да се обезкосмяваш, където прецениш и т.н. Сама знаеш, че всичко това зависи къде от пола, къде от самия човек.
Иначе от мъжката гледна точка - някое косъмче долу въобще не е болка за умиране, особено ако с момичето/жената имате редовни полови контакти.
Последно редактирано от DarkTemplar : 08-22-2013 на 15:29
Welcome to the Jungle...
Аз бях окосмена там и чак след това се направих глатка там
Мона, винаги съм знаел, че си гледаш добре котИтУ.
Welcome to the Jungle...