Хомосексуалист
Бисексуален
Хетеро
Жена
Жена ми
Транссексуален
Метросексуален
Родилка
Разпоретина
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Майка ти ще ти обясни за снощните приключения в задния ѝ двор. Пак ли си чукал кучето докато си мислиш за други зоофил скапан?!
Първоначално написано от ReguL Пак ли си чукал кучето докато си мислиш за други зоофил скапан?! От кога майка ти е куче?
Първоначално написано от Roberto Di Matteo От кога майка ти е куче? Кучето ти не ми е майка, шизофреник скапан. Престани да чукаш кучето си, докато мислиш че ми е майка.
Първоначално написано от ReguL Кучето ти не ми е майка, шизофреник скапан. Престани да чукаш кучето си, докато мислиш че ми е майка. Смени дилъра.
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Смени дилъра. За какво ми е да купувам от други след като вече произвеждам. А ти си пий хапчетата за да притъпиш симптомите на шизофренията.
Първоначално написано от ReguL За какво ми е да купувам от други след като вече произвеждам. А ти си пий хапчетата за да притъпиш симптомите на шизофренията. Това обяснява , защо са такива ментаци твоите "производства".
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Това обяснява , защо са такива ментаци твоите "производства". Злобееш щото ти е скъпо а пИдираст малък.
Правила