Хомосексуалист
Бисексуален
Хетеро
Жена
Жена ми
Транссексуален
Метросексуален
Родилка
Разпоретина
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Смени дилъра. За какво ми е да купувам от други след като вече произвеждам. А ти си пий хапчетата за да притъпиш симптомите на шизофренията.
Първоначално написано от ReguL За какво ми е да купувам от други след като вече произвеждам. А ти си пий хапчетата за да притъпиш симптомите на шизофренията. Това обяснява , защо са такива ментаци твоите "производства".
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Това обяснява , защо са такива ментаци твоите "производства". Злобееш щото ти е скъпо а пИдираст малък.
Първоначално написано от ReguL Злобееш щото ти е скъпо а пИдираст малък. Аз не употребявам такива неща.
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Аз не употребявам такива неща. Не се притеснявай и да започнеш няма да се влошиш кой знае колко.
Първоначално написано от ReguL Не се притеснявай и да започнеш няма да се влошиш кой знае колко. Винаги след теб.
Първоначално написано от Roberto Di Matteo Винаги след теб. Аз като един друг потребител на форума оценявам само качествата на психеделиците.
Първоначално написано от ReguL Не се притеснявай и да започнеш няма да се влошиш кой знае колко. Дори има вероятност да стане поносим...
Правила