.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 96 от общо 96
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    По отношение на такива практики съм ограничена. И странното е, че днес бях помолена да опитаме нещо подобно. Дали има връзка?
    Какво подобно, Кремче? В смисъл, някои неща са си нормални. Обясни.
    Бой с учителската показалка(от днес съм учителка вече) и на приятеля ми му идват такива асоциации. Ама аз казах, че най-много него да плясна.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Айде и аз да кажа нещо.
    Може неандреталец да ме наричате ако искате, няма да се възпротивя, Физически те са доста по-добре развити от нас, но не е това темата. Темата е, че някои хора са с яко грешни представи. БДСМ било унижение. Ами може и да е - за мен лично е непонятно да виждам някой мъж с домина. Това е най-голямата гнусотия - дебел космат чичко и една облечена с лак какичка да го кара да яде от кучешка паничка.

БДСМ си е нещо съвсем естествено и просто е продължение на природните дадености. Ерго - мъжа е физически по-силен от жената. ТОва в някой връзки не важи вече де - откакто се навъдиха метросексуалните пеерастчета.
    Ама в природата наблюдавате, че в мнозинството случай мъжкия държи здраво под контрол женската. Така изглежда де. ВСъщност само мъжкия си знае, с къв зор е стигнал до тоя момент. и е факт, че женската решава до къде ще стигнат нещата.

В БДСМ си е същото. Едва ли ще тръгна още от началото със зверски удари и яко гаг.

После - на чисто физиологическо равнище - болката и задушаването правят нещата по-интензивни.

Може и егеист да ме наречете - но когато знам, че притежавам нещо се отнасям много по-внимателно към него. Тоест - повече ще искам да задоволя жена, която ми се подчинява, отколкто някоя, с която съм за една вечер.

Може да се каже, че БДСМ си е изкуство и аз като творец се старая към перфекционизъм.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus

Може да се каже, че БДСМ си е изкуство и аз като творец се старая към перфекционизъм.
    Hah. Dobre kazano. V sexa i v jivota dori vsichko se svejda do edno vijdane i edna fantaziq, koqto da bude realizirana v krasiva kartinka i izpipana do posledniq detail. Edin moment, koito suchetava v sebe si haosa na momenta i vijdaniqta na tvoretsa...
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    еее дайте малко примери ! ясно е , че всеки го разбира по свой собствен начин , затова ми е интересно вие лично (ако не е тайна) какво сте практикували в тази насока?
    Например.. Миналия път какво стана:

Той ме завърза на бокс-тай. После ми нашари дупето с ръка, после и с един кабел. След това ми върза глезените за леглото, както си бях по гръб. И както си бях така легнала с разкрачени крака ме изчука, докато ми разправяше какво курвенце съм и как малките момичета не правят такива неща. След като си починахме ме завърза на хог-тай и ме изчука в устата. Естествено беше сложил щипки на зърната ми (едни мноооо готини, от закачалка - метални, с черно по тях и мноооо яко стискат). После ме гагна и свърши върху лицето ми. Остави ме така вързана, гагната и със сперма по лицето, докато не се изми, преоблече и не почина малко. После ме развърза и последва дълго гуш
    Мислех че само по филмите го има това ... интересно явно и хора го практикуват , по скоро съм изненадан че го постна преживяванията си тук
    Иначе всеки има право да си прави каквото си иска , светът се чука нон стоп , просто всеки си избира по какъв начин
    Хубаво е че все пак има хората които намират нещо различно в секса
    БТВ от бая време съм си навит да опитам с някоя , вече знам какво точно да правя )

Според вас има ли смисъл от въвеждане на малък фетиш, който да "ни" издава? Един вид като в немскоговорящите страни е Der Ring der O ??

за неосведеомените

Обикновено събс го носят на дясната ръка. Доминантните на лявата.

Прилича на нашииник. яко.
    Grumpy old madman

Според вас има ли смисъл от въвеждане на малък фетиш, който да "ни" издава? Един вид като в немскоговорящите страни е Der Ring der O ??

за неосведеомените

Красиво е.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Мега фен
    Град
    SF
    ^
    С удоволствие бих носила.
    Аз и каишката си нося навън. Пък и на работа

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    ^
    С удоволствие бих носила.
    Аз и каишката си нося навън. Пък и на работа
    Аз теб съм те признал за яко перверзна кучка! Корава кучка. Фул респект!

Корава тема. Респект за всички участвали (те си знаят кои).

Подробности на ЛС!

Obey your Master!
    Grumpy old madman

Мега фен
    Град
    SF
    ^
    Пиши ми, ако си в скайпа, моля те?

"Яко перверзна ку4ка"? Хах, ами... благодаря.. предполагам

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на amatorium

за неосведеомените

Ami po princip na zapad ima cql etiket za podobni raboti.
    Eating isn't cheating - Arnold

Аз съм объркана.... не се определям като БДСМ... всъщност нз как трябва да се определям, може би вие ще ми кажете Най-голямата ми мечта е в секса(а и не само в него) да ме контролират напълно... смисъл да съм позволила на човека до мен (който определено не може да е всеки срещнат) да прави с мен каквото си поиска, да ме връзва да ме бие, да ми причинява болка по начина, по който той реши и аз да знам,че няма на къде да мръдна.И не ме възбужда толкова самата болка като такава (освен ако не е по-слаба), а мисълта за нея. Според някои хора имам психични отклонения

Град
    София
    ~FAiThLeSs~, аз съм абсолютно същата! Ставаме 2

Град
    Sofia

Екстра е :grin:

Екстра е

bdsm

zdraveite moje li nqkoi da mi obqsni kakvo tochno e BDSM

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от naze Виж мнението
    izwrateni prostotii ...... tui e za hora deto nz kwo iskat
    +1

Супер фен Аватара на bEbsI
    Хахахаха. Горният коментар ще ме съсипе от смях.
    БДСМ е точно за хора,които знаят какво искат. Чистота,пълна отдаденост,усещането че съм притежание на партньора си - моята болка,усмивките,сълзите,ко трол над емоциите,над оргазма,цялостното управление на мен. Независимо дали ще съм вързана,пляскана,провесван а,гушкана и целувана по клепачите БДСМ е моята нежност и неговата към мен. Защото само той може да ме вижда такава - разпиляна,излята по него. Разсъжденията ви биха били хубави - ако не бяха толкова повърхностни. Т.е окей не го харесвате,защото или го защото,но да заклеймите,че ние не знаем какво искаме - напротив и точно това БДСМ е моето/нашето нещо. То не е някакви абревиатури и цифри , кръв и ножове,а просто усещане,емоция и чистота. Но кой както си ги разбира нещата.

Лесно е да се мисли на дребно,деца....
    Последно редактирано от bEbsI : 08-22-2013 на 08:18
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    да, някой в кожени дрехи и топка в устата, налагайки го жена с камшик и нацистка нашивка, определено не знае какво иска
    n00bs

Мега фен Аватара на Rabalka
    Аз мисля че bdsm е да те чукат грубу.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    М, нещо не съм фенка на садо-мазо. Всичко трябва да е до някаква граница.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Аз мисля че bdsm е да те чукат грубу.
    Т'ва е просто rough.

Б-ай
    Д-анчо
    С-амо
    М-уши

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове