- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- BDSM - що е то?
Бой с учителската показалка(от днес съм учителка вече) и на приятеля ми му идват такива асоциации. Ама аз казах, че най-много него да плясна.Първоначално написано от Felis_Dirus
![]()
Айде и аз да кажа нещо.
Може неандреталец да ме наричате ако искате, няма да се възпротивя, Физически те са доста по-добре развити от нас, но не е това темата. Темата е, че някои хора са с яко грешни представи. БДСМ било унижение. Ами може и да е - за мен лично е непонятно да виждам някой мъж с домина. Това е най-голямата гнусотия - дебел космат чичко и една облечена с лак какичка да го кара да яде от кучешка паничка.
БДСМ си е нещо съвсем естествено и просто е продължение на природните дадености. Ерго - мъжа е физически по-силен от жената. ТОва в някой връзки не важи вече де - откакто се навъдиха метросексуалните пеерастчета.
Ама в природата наблюдавате, че в мнозинството случай мъжкия държи здраво под контрол женската. Така изглежда де. ВСъщност само мъжкия си знае, с къв зор е стигнал до тоя момент. и е факт, че женската решава до къде ще стигнат нещата.
В БДСМ си е същото. Едва ли ще тръгна още от началото със зверски удари и яко гаг.
После - на чисто физиологическо равнище - болката и задушаването правят нещата по-интензивни.
Може и егеист да ме наречете - но когато знам, че притежавам нещо се отнасям много по-внимателно към него. Тоест - повече ще искам да задоволя жена, която ми се подчинява, отколкто някоя, с която съм за една вечер.
Може да се каже, че БДСМ си е изкуство и аз като творец се старая към перфекционизъм.
Grumpy old madman
Hah. Dobre kazano. V sexa i v jivota dori vsichko se svejda do edno vijdane i edna fantaziq, koqto da bude realizirana v krasiva kartinka i izpipana do posledniq detail. Edin moment, koito suchetava v sebe si haosa na momenta i vijdaniqta na tvoretsa...Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Мислех че само по филмите го има това ... интересно явно и хора го практикуват , по скоро съм изненадан че го постна преживяванията си тукПървоначално написано от bebe_zaiche
Иначе всеки има право да си прави каквото си иска , светът се чука нон стоп , просто всеки си избира по какъв начин
Хубаво е че все пак има хората които намират нещо различно в секса
БТВ от бая време съм си навит да опитам с някоя , вече знам какво точно да правя)
Според вас има ли смисъл от въвеждане на малък фетиш, който да "ни" издава? Един вид като в немскоговорящите страни е Der Ring der O ??
за неосведеомените
Обикновено събс го носят на дясната ръка. Доминантните на лявата.
Прилича на нашииник. яко.
Grumpy old madman
Красиво е.Първоначално написано от Canis_Dirus
Котето на Canis
Loyalty & Submission
^
С удоволствие бих носила.
Аз и каишката си нося навън. Пък и на работа![]()
![]()
Робинята на Quench
Аз теб съм те признал за яко перверзна кучка! Корава кучка. Фул респект!Първоначално написано от SINDEL
Корава тема. Респект за всички участвали (те си знаят кои).
Подробности на ЛС!
Obey your Master!
Grumpy old madman
^
Пиши ми, ако си в скайпа, моля те?
"Яко перверзна ку4ка"?Хах, ами... благодаря.. предполагам
![]()
![]()
Робинята на Quench
Ami po princip na zapad ima cql etiket za podobni raboti.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Аз съм объркана.... не се определям като БДСМ... всъщност нз как трябва да се определям, може би вие ще ми кажетеНай-голямата ми мечта е в секса(а и не само в него) да ме контролират напълно... смисъл да съм позволила на човека до мен (който определено не може да е всеки срещнат) да прави с мен каквото си поиска, да ме връзва да ме бие, да ми причинява болка по начина, по който той реши и аз да знам,че няма на къде да мръдна.И не ме възбужда толкова самата болка като такава (освен ако не е по-слаба), а мисълта за нея. Според някои хора имам психични отклонения
![]()
~FAiThLeSs~, аз съм абсолютно същата! Ставаме 2![]()
zdraveite moje li nqkoi da mi obqsni kakvo tochno e BDSM
Хахахаха. Горният коментар ще ме съсипе от смях.
БДСМ е точно за хора,които знаят какво искат. Чистота,пълна отдаденост,усещането че съм притежание на партньора си - моята болка,усмивките,сълзите,ко трол над емоциите,над оргазма,цялостното управление на мен. Независимо дали ще съм вързана,пляскана,провесван а,гушкана и целувана по клепачите БДСМ е моята нежност и неговата към мен. Защото само той може да ме вижда такава - разпиляна,излята по него. Разсъжденията ви биха били хубави - ако не бяха толкова повърхностни. Т.е окей не го харесвате,защото или го защото,но да заклеймите,че ние не знаем какво искаме - напротив и точно това БДСМ е моето/нашето нещо. То не е някакви абревиатури и цифри , кръв и ножове,а просто усещане,емоция и чистота. Но кой както си ги разбира нещата.
Лесно е да се мисли на дребно,деца....
Последно редактирано от bEbsI : 08-22-2013 на 08:18
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
да, някой в кожени дрехи и топка в устата, налагайки го жена с камшик и нацистка нашивка, определено не знае какво иска
n00bs
М, нещо не съм фенка на садо-мазо. Всичко трябва да е до някаква граница.