.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Аз имам още въпроси към Блъдито, чак сега се сетих за темата и благодаря за изчерпателните отговори...
    1. Кои са тези черти у приятелката си, които не одобряваш, но честно? Защо?
    2. Кое прави характерът на един човек "странен"?
    3. Ако човек, който не ти е приятел, притежава тези черти, ще го отрежеш ли?
    4. Как го прие, когато откри, че тя е такава? Тоест, разочарова ли се или я прие с всичките й недостатъци? Говорила ли си с нея по тази тема?
    5. Всички хора ли заслужават шанс? По колко шанса заслужават, ако отговорът е да?
    6. Какво мислиш за различните? За тези със странен характер?
    7. А какво мислиш за би/хомосексуалните? Какво е отношението ти към тях?
    Последно редактирано от Spikyhedgehog : 08-24-2013 на 21:17

Ами, добре, ако някой има въпроси, да пита, аз ще отговарям, докато дойде пантерата. Ако някой открие ЛейдиДи да смени заглавието на темата, няма да е лошо. Аз я търсих оня ден, ама не я намерих и се отказах.
    Цитирай Първоначално написано от Spikyhedgehog Виж мнението
    Аз имам още въпроси към Блъдито, чак сега се сетих за темата и благодаря за изчерпателните отговори...
    1. Кои са тези черти у приятелката си, които не одобряваш, но честно? Защо? - Ами... манипулира хората. Иска да знае всичко за всички, има "връзки" на много места и ги използва, за да узнава това-онова. Не обичам прикритите игри. Ако има нещо да се направи и да се каже, предпочитам да се играе открито. Но пък от друга страна за това, което тя прави, се искат бистър ум и вярна преценка за хората - качества, които не всички притежават, а са много ценни. Възхищавам ѝ се заради тези качества и за "чистотата", с която си върши "далаверите". Освен това повечето неща обсъжда с мен, така че колкото и да гледам да не се забърквам много-много и аз не мога да се правя на света вода ненапита.
    2. Кое прави характерът на един човек "странен"? - Странно бих нарекла нещо, което включва принципно несъвместими и/или контрастни компоненти. Например приятелката ми е много срамежлива и трудно сдържа емоциите си.
    3. Ако човек, който не ти е приятел, притежава тези черти, ще го отрежеш ли? - Като знам какво би могла да направи приятелката ми с хората, които ѝ "правят мръсно" по един или друг начин, се радвам, че съм от тази страна на барикадата, а не от другата. Не бих го отрязала, но бих стояла настрана и ако пожелае да бъдем приятели, бих подходила с повече внимание и предпазливост към ситуацията.
    4. Как го прие, когато откри, че тя е такава? Тоест, разочарова ли се или я прие с всичките й недостатъци? Говорила ли си с нея по тази тема? - Да, говорили сме много пъти. Щях да се разочаровам, ако го беше крила, но тя сама сподели с мен. Би било грешно да я осъждам и да отричам тези ѝ качества, когато тя ме прие с всичките ми недостатъци. Чувствам я като сестра, даже много пъти сме се шегували, че сме една душа в две тела. Оооо, сега се разчуствах. :')
    5. Всички хора ли заслужават шанс? По колко шанса заслужават, ако отговорът е да? - Не, не бих казала. Шансът се дава на доверие, а доверието е нещо много опасно.
    6. Какво мислиш за различните? За тези със странен характер? - Определено привличат интереса ми. Колкото по-различен е някой, толкова повече искам да се запозная с него.
    7. А какво мислиш за би/хомосексуалните? Какво е отношението ти към тях? - Знаех си, че някой ще ме попита Ако всеки избираше сексуалността си, щях да имам правото да го осъждам. Някои ще кажат, че нямаме правото да осъждаме изборите на други хора, но всъщност смятам, че това е единственото нещо, което можем да осъждаме. Това ни прави хора. Е, не е само това, но определено е в списъка. Та... Сексуалността не е избор. Дори и педофил да е, докато не пристъпи закона, не виждам причина отношението ми да е различно.
    .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си