.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Мега фен Аватара на Colouring
    Еййй, аз пък ти благодаря за хубавия отговор. Интересни личности, изненада ме. (:
    Защо на масата няма нито една жена?
    //
    Коя тема е табу за теб?
    Какво ще предпочетеш - да можеш да четеш мисли или да летиш?
    Би ли си сменила пола за седмица, примерно?
    Писала ли си си името в Гугъл? :Д
    Коя страна би искал да посетиш задължително?
    Би предпочела да ставаш невидима, когато пожелаеш, или да си супер бърза?
    Напиши някакъв виц.

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Защо на масата няма нито една жена? - Не знам.
    //
    Коя тема е табу за теб? - Не мисля, че има такава, или поне не мога да се сетя.
    Какво ще предпочетеш - да можеш да четеш мисли или да летиш? - В интерес на истината никога не съм изпитвала желание да летя. Би било интересно, ако можех, нямаше да откажа, но бих предпочела да чета мисли. От една страна ще е нечестно спрямо останалите, но какво да се прави. Хората са егоисти по природа.
    Би ли си сменила пола за седмица, примерно? - Да. Често ми се случва де сучвствам обременена от пола си и съм си мислела какво ли би било, ако бях момче, а не момиче. Освен това ще ми бъде интересно да видя как разсъждават мъжете, мразя да не разбирам нещо.
    Писала ли си си името в Гугъл? - Няколко пъти.
    Коя страна би искала да посетиш задължително? - Англия и Япония. Най-вече Япония. От две-три години съм й хвърлила око.
    Би предпочела да ставаш невидима, когато пожелаеш, или да си супер бърза? - Да съм невидима, определно. Така ще мога да се вмъквам в разни места и да виждам и чувам разни неща, които не е редно да знам. Освен това, ако някой ме гони, ще му избягам много по-лесно, ако се скрия, отколкото ако го надбягам.
    Напиши някакъв виц. - Трима луди решили да избягат от лудницата. Докато се промъквал покрай охраната, първия измяукал и продължил. Вторият също измяукал. Когато минавал третият, погледнал към стража и извикал: - И аз съм котка!
    .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си