- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- МОТОРИ
Wazzup мото маниаци? Как я карате ? Всичко точно ли е с машините ?
Айде едно поздравче и от мен: http://vbox7.com/play:864ed802ea
Не знам дали правилно съм го постнал, ама карай да върви дето има една дума![]()
Последно редактирано от Xtzay__ : 09-01-2013 на 05:58
Здрвейте, аз съм Xtzay__ от по-горния пост, но трябваше да си сменя акаунта заради някъква грешка в системата. Та по-въпроса, от пет години съм в сферата на офроуда. Всичко се започна,разбира се, със Simson S51. След много уговорки с баща ми преминах на yamaha yz 125 2004г., а в последствие и на suzuki rmz 250 2005г. Многото падания и поредната изгодна сделка ме накара да разбера, че чистият крос не е за мен. От февруари съм горд собственик на KTM EXC 450 2006г. Но все повече и повече започвам да се зглеждам по пистаците, и съм си обещал, че скоро ще навия масура на някой cbr 600 rr.
Поздрави и много безаварийни от мен!!!
MaxFight,
Карал ли си друг път пистак? С какво точно те грабна cbr-ката?![]()
Да, миналото лято за един месец братовчед ми от Англия беше дошъл с cbr-a и имах честта да го покарам. Първите ми впечатления от него са като доста удобен, не толкова тежък и добър в завоите.Абе какво да ти кажа любов от пръв поглед
![]()
Няма какво да ми говориш, разбирам те напълно.
А за удобство, не знам дали това е точната дума. Аз бих го нарекла напасване. При мен специално, аз удобство усещам при туристите, което всъщност ми е проблема. Все едно седя на фотьойл, което всъщност не ми се нрави никак. При пистовете е коренно различно, не толкова стабилни, много повече адреналин и коренно различно усещане, което всъщност ми доставя удоволствието от карането. T.e. тялото ми се напасва идеално с положението върху мотора и получавам точно това усещане, което търся.
Колкоти и да е неудобно, не ми се стори да е по-зле от чистият крос, ама несъм го карал и много де(около 60 км)
Между другото, тая красавица на аватара ти твоя ли е ?![]()