.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Както казах по-нагоре , чела съм доста неща . Кво веднага нападате бе .. По време на овулация се появава бяло течение )

Повече от фен Аватара на LHDWBD
    Цитирай Първоначално написано от LucyIncrediblle Виж мнението
    Както казах по-нагоре , чела съм доста неща . Кво веднага нападате бе .. По време на овулация се появава бяло течение )
    FACEPALM

Предлагам ти да прочетеш още малко....и да си направиш един тест (след около 2 седмици) може би, ако е свършил в теб

Може да се появи ПОВЕЧЕ цервикална слуз, с цел сперматозоидите по-лесно да достигнат до готовата за оплождане яйцеклетка. Бялото течение е всъщност нещо съвсем различно. Прочети още малко.

Иначе по темата, лично за мен има някакъв риск, колкото и минимален да е, имайки се предвид предеякулационната течност. Та въпросните сперматозоиди, които се съдържат в нея, както се надявам да знаеш, може да са достатъчни, за да забременееш. А сперматозоидите могат да живеят до около 48 часа в женското тяло. Така че, смятай.

И наистина, аз също не разбирам що не ползвате презервативи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си