.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

да му кажа ли първа, че го обичам?

Zdraweite, iskam da wi popitam za edin suwet.. s priqtelq mi sme zaedno po seriozno ot okolo 2 3 meseca.Poznawame se ot 5god..toi winagi e znael che imam neshto kum nego oshte ot predi 2 godini... i dwamata imahme ser wruski... i tn .. wse neshto ne se polychawashe.. eto che doide momenta w koito sme zaedno..i az sum istisnki shtastliwa ot tozi fakt... durja mnogo na nego.. toi kazwa sushtoto i za men, no do sega ne mi e kazal che me obicha.. a az go chywstwam, che go obicham, no ne sum sig dali da my go kaja purwa.. pritesnqwam se ot fakta kak shte reagira.. i dali ako mi otwurne sus sig shte e iskren.. blagodarq wi predwaritelno!

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Забравете за детските истории тип " Аз ли да го целуна първа или първа да му кажа еди кво си" , само ще загубиш. Ако наистина го чувстваш кажи му, не виждам пречка. Ако не ти отвърне, както и да е, поне няма да съжаляваш, че си пропуснала шанса, когато му е било времето.

а ако му го напиша на смс.. знам че е малко детско или глупаво, но съм прекалено притеснителна и не мисля, че ще мога да го изрека.....

Мега фен Аватара на tori
    Щом не можеш да говориш с него открито за чувствата си, що за връзка водите въобще?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Кажи го, ако го чувстваш.

ми на мен първото 'обичам те' от гаджето беше по скайп и тъпо ми стана че не ми го каза в очите, много по-готино щеше да е. Така че или давай на живо, или си трай той докато не го каже

Случвало ми се е да ми го напишат на смс.. ПО-ДОБРЕ НЕДЕЙ! Кажи му го в очите най-добре и то ако си наистина сигурна в чувствата си

Ъм, кирилица.

Избоде ми очите.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

ne slushai gornata, na bezgrabnachnite ochite mnogo trudno mogat da badat probodeni.

Ако наистина го чувстваш му го кажи лично, не чрез СМС, facebook, skype , etc. , но не очаквай той да ти го каже също веднага. Приготви се предварително, че може и да не го чуеш, за да не останеш разочарована и да правиш нова тема "Аз му казах, че го обичам, а той мълча като пън"

Като ви гледам темите осъзнавам че трябва да пародирам по-скоро женската част.

Според мен трябва да му го кажеш в очите и ако не ти отвърне, просто изчакай малко, докато и той стане готов. С моя приятел стана така, когато му казах, че го обичам, знаех, че е много рано, изчаках още месец и той също ми го каза
    this is me

Взимаш една лопата, пишеш на нея "Обичам те" и го удряш с нея в челото, това няма да го забрави никога.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Smith_1 Виж мнението
    Взимаш една лопата, пишеш на нея "Обичам те" и го удряш с нея в челото, това няма да го забрави никога.
    ДА

Кажи му.

Хах.. да ... Благодаря ви, за съветите.. със сигурност няма да му го напиша.. размислих но мисля да поизчакам докато той не ми го каже.. Защото като цяло усещам, че аз съм тази която дава повече за връзката ни.. Също мисля, че го знае и точно за това няма да му го кажа май..поне за сега. Не искам да ме приема, като даденост.. какво ще кажете Вие

Banned
    Цитирай Първоначално написано от pateto00o Виж мнението
    мисля да поизчакам докато той не ми го каже..

Защо не опиташ да бъдеш пряма... напрмер: както сте насаме, седни в скута му, целуни го... след това спри.. погледни го в очите и с усмивка му го изтърси директно "Усещам, че ме обичаш... но имам нужда да го чуя!".. Първите секунди ще бъде вцепенен, така че не се изненадвай... ако му стане неудобно... започне да овърта, да изменя темата... бягай, това не е твоето момче

Banned
    Цитирай Първоначално написано от Иво Виж мнението
    Защо не опиташ да бъдеш пряма... напрмер: както сте насаме, седни в скута му, целуни го... след това спри.. погледни го в очите и с усмивка му го изтърси директно "Усещам, че ме обичаш... но имам нужда да го чуя!".. Първите секунди ще бъде вцепенен, така че не се изненадвай... ако му стане неудобно... започне да овърта, да изменя темата... бягай, това не е твоето момче

Мега фен
    Град
    <3
    Пиши на кирилица.
    И не. Не му го казвай.
    'Обичам те' се казва, когато си сигурен в чувствата на другия към теб.
    Чао.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си