.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Повечето жени са доста хаотични и не особено последователни в действията си. Защото подхождат към всичко от емоционалната си същност. Момичетата дори още повече. Не се заблуждавай, че на вашата възраст (съдейки по разсъжденията ти) ще се научиш да я четеш така лесно. За това се изисква повечко житейски опит и детайлно познаване на човека. Но дори и т'ва да е налице, върни се към първото ми изречение. Ако искаш да си докажеш това или онова, убедена съм, че ще намериш начин да го видиш в действията и, както и всеки друг влюбен човек би. Но не се заблуждавай, че си в свои води.
    Коментара ти беше адски смислен. Права си, аз попринцип контактувам с баща и (ние с него си споделяме всичко) и в повечето случаи - ако търся съвет, то го търся от него, защото той я познава и ми казва, че е като майка и (чапат характер). Аз съм Лъв, тя е Дева, просто една лоша комбинация. Обаче аз я обичам толкова много и наистина не искам да скъсаме. Ся почва да ми пее някакви тъпи песни, от сорта на "аз не те искам, ти за мен си нищо" и до преди време
    18+
    "неее, не толкова навътре, стигааа боли мееее"
    сега:
    "аре разкарай се с тоя малък член бе, к'во като ти е 18 см, аз искам поне 25"

Мисли си, че ме дразни, но аз знам, че преиграва един вид. Защо ?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от FuckinAwesome Виж мнението
    Коментара ти беше адски смислен. Права си, аз попринцип контактувам с баща и (ние с него си споделяме всичко) и в повечето случаи - ако търся съвет, то го търся от него, защото той я познава и ми казва, че е като майка и (чапат характер). Аз съм Лъв, тя е Дева, просто една лоша комбинация. Обаче аз я обичам толкова много и наистина не искам да скъсаме. Ся почва да ми пее някакви тъпи песни, от сорта на "аз не те искам, ти за мен си нищо" и до преди време
    18+
    "неее, не толкова навътре, стигааа боли мееее"
    сега:
    "аре разкарай се с тоя малък член бе, к'во като ти е 18 см, аз искам поне 25"

Мисли си, че ме дразни, но аз знам, че преиграва един вид. Защо ?
    От думите ти оставам с някакво впечатление,че тая е поредната мега лигла,която яко и липсва внимание и само се чуди как да си го набави.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си