.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Майка му...

Hybrid View

Аз не разбирам какво значение има какво мисли майка му. Днеска няма да и харесва, че пушиш, утре няма да и харесва как се обличаш или как се гримираш. И ще се съобразяваш с тва какво и харесва на нея ли? В крайна сметка ти си с момчето, а не с майка му. Така че майната, ако има някъв проблем с тебе.

Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    Аз не разбирам какво значение има какво мисли майка му. Днеска няма да и харесва, че пушиш, утре няма да и харесва как се обличаш или как се гримираш. И ще се съобразяваш с тва какво и харесва на нея ли? В крайна сметка ти си с момчето, а не с майка му. Така че майната, ако има някъв проблем с тебе.
    Цитирай Първоначално написано от katerinka9226 Виж мнението
    не знам дали е толкова голяма работа, но се чувствам ужасно, като си помисля, че тя не ме харесва и не иска да бъдем заедно.
    Ами тя авторката сама е написала, че се чувства ужасно... => има значение за нея. Но като цяло, Мелани, си права и подкрепям мнението ти!

До авторката: Ако наистина толкова те вълнува мнението на въпросната госпожа, се пристраши да поговорите заедно и обясни как се чувстваш от случилото се. Покажи, че имаш желание да отстраните дразгите. А дали това ще се случи или не - зависи единствено от нея. Незнам на колко си, но живота и изборите, които правиш са си само и единствено твои.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си