.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Otis_Driftwood Виж мнението
    Ти май много се страхуваш от божието наказание? Досега наказвал ли те е с нещо?
    претърпявал съм колосални мъки и то при положение че не съм съгрешавал много

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    Това също се връзва, трябва да си преживял много нещастия, за да се отдадеш с такава любов в мисията си, каквато и да е тя. Но не допускаш ли, че именно трудните моменти са те оформили такъв какъвто си? Дали е случайно, че си изтърпял много и в последствие си възприел тази идеология? Не си ли я възприел именно за да компенсираш нещастието? Обекти на твоята идеология са "наранените", а ето че и ти самият си такъв. Затова и се идентифицираш с тях. Не случайно ти казвам, че всичко, което правиш е отражение на самия теб. Само дето не виждаш отражението, понеже си се вгледал в обекта, и през него проектираш "гледането" си.
    И така, ако си приел вярата си за да компенсираш някакво вътрешно противоречие, това не те ли прави пряк потребител на тази вяра? Не мислиш ли, че е възможно, всичко, което говориш тук, да си го повярвал единствено за да поддържаш една религиозна илюзия, с която задоволяваш психичните си нужди. В такъв случай, откъде знаеш че това, в което вярваш е истината?
    Последно редактирано от Otis_Driftwood : 08-30-2013 на 19:32

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    нима свидетелстваш, че твоя спящ бог е несправедлив към теб.

Мега фен
    няма проблеми за вас - сякаш всички проблеми са решени - все още ви е достатъчно комфортно за да можете да си го позволявате, а милиардите погиващи/погинали човеци и до този час въздишат и душите им викат за помощ, разбира се че истинският Господ Бог не е виновен/грешен, но това че само високоумствате никак не решава проблема на страдащите хора - докторчето пак ги насосва, а дефендърчо пак донкихотства
    Последно редактирано от npp : 08-31-2013 на 06:59

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си