.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Целия проблем идва от това,че всички ми казват да го оставя,преди да започна университета.Че там ще си намеря по-добър и че ще се забавлявам.А не ми пука,че е турчин,адски съм влюбена и знам,че и той ме обича..
    Единсвения шанс да го виждам е 10 часа път с влак за 2-3 дни и после пак наобратно още толкова..
    Според него можело да се виждаме и ми каза че ако го обичам,разтоянието няма да е проблем.

Цитирай Първоначално написано от byby0202 Виж мнението
    Целия проблем идва от това,че всички ми казват да го оставя,преди да започна университета.Че там ще си намеря по-добър и че ще се забавлявам.А не ми пука,че е турчин,адски съм влюбена и знам,че и той ме обича..
    Единсвения шанс да го виждам е 10 часа път с влак за 2-3 дни и после пак наобратно още толкова..
    Според него можело да се виждаме и ми каза че ако го обичам,разтоянието няма да е проблем.

Проблем е. Това да се виждате 2 пъти в месеца за по 1 уикенд, няма да ви стига. Ще си липсвате много, ти ще си заета в университета, вероятно е да срещнеш и друго момче, което да те впечатли повече. Наслаждавай си се на първата година в унито, ще видиш колко е готино, нови хора, нов начин на живот, нови приятели, ходения насам-натам. Вероятно ще започнеш да се прибираш все по-рядко и по-рядко, забелязала съм, че живота по Студентски град, често така се отразява.

А и ти искаш ли да го виждаш рядко и през другото време да си сама?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си