- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колебание....да съм с него или не ?
Всички ми казват,че съм сляпа,че не виждам той,как изисква от мен да му казвам,къде ходя и какво правя,че искал да си стоя вкъщи и никъде да не ходя...просто от няколко дни не съм на себе си,виждам,че и на него му е кофти.
Често става така, че околните имат по-добра видимостТова, че е ТОЧНО турчин, мен би ме притеснило, ако съм момиче. Знаеш - фереджета, "няма да излизаш, ще гледаш децата" - това не би ми допаднало. Но след като си се примирила с това...
Остават вашите. Те явно мислят като мен и не искат нещо такова за дъщеря си. Все пак, аз лично винаги съм бил на мнението, че ако харесвам дадено момиче, мнението на нашите няма да е решаващо. Ако не им е приятна, няма да им я водя, но няма да я оставя. НО! Но ако на теб мама и тати смятат да ти плащат учението, значи си зависима и могат да те натиснат. "Да си ти го плаща той" - сещаш се.
Разстоянието е пречка. Имал съм подобни връзки. Дори имаше период, в който почти постоянно бях у приятелката ми в София. Пак не станаха нещата и се разделихме. Километрите пречат. Почват съмненията и мога да ти кажа, че дори и да не се разделите, на края връзката ви ще се превърне в ад.
Трябва да се замислиш обаче и за приятелите си. Ако 1 - 2 мадами ти казват, че трябва да го зарежеш, за да си хванеш някой от университета, може просто да завиждат, 'щото пича е готин. Но ако повечето ти приятели го казват, значи може би виждат нещо, което на теб ти убягва. Ако почне да ти забранява да се виждаш с твои приятели-момчета, значи работата е ясна - ограничава те и нещата тепърва ще се задълбочават.
Успех с връзката ти желая, щом си го обичаш, но аз лично не залагам големи надежди, че всичко ще е наред.
По-малка съм от теб,но водя връзка от разстояние.Аз съм много влюбена,изглежда,че и той също,но още докато се виждахме всеки ден той изискваше от мен постоянно да знае какво правя и не ми даваше да излизам с други момчета.Тогава беше окей,защото исках да излизам само с него.Сега обаче нямам възможност да излизам с него,а той не ми позволява да излизам и да се забавлявам с други.Явно той ти няма доверие (с основание или без) и това ще направи връзката ви много трудна,постоянно ще те подтиска.Друг фактор е и това,че се очуждавате до някъде и това също ще причини много скандали помежду ви.Казва ти че родителите нямат значение щом го обичаш,но в крайна сметка не са ли това най-важните хора за теб?Ако очакваш общо бъдеще с него,мисля че е редно да се разбира и с роднините и приятелите ти.Та моя съвет е ако толкова много го обичаш да дадеш шанс на връзката ви,но ако видиш,че много те ревнува и се опитва да те контролира,не се заблуждавай и не го оставяй да те подтиска,а се раздели с него.Все още си достатъчно млада и сега ти е времето да се забавляваш,а и също имаш достатъчно време да откриеш някой по-подходящ.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако слушаш винаги някакви хора да ти дават съвети относно твоя живот, е, евала.