- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Деветокласници 2013/2014
Това не беше заяждане. Мисълта ми беше че вие никога не сте допускали грешки в бързината, така ли? А освен това не ме итересува това как пиша в глупав форум, а това как ще седна да го напиша с лист и химикал. И когато някой е неграмотен това си личи много ясно. И спокойно, имам повече от елементарни познания.
нека си останем в черупките :Д и така ми е кефф
The way I see it - 4 дни до края. Brace yourselves! Winter is coming! (Game of Thrones/A song of Ice and Fire anyone?)Идва краят на топлината, светлината, на всичко добро и красиво.
ПП. Макло се побакрах ас. Така става като наближи училище, простете изблика ми на ненормалност.
Тааа, както и да е. Купих си учебниците. Днес се видях с класната ми и тя каза, че май съм избързала като си ги купих, ама нищо - материалът нали пък е същият
Между другото, май не е ставало въпрос, ама имате ли униформи? Трябва ли да сте с тях на 16-ти? Ние имаме. Носим ги само на празници, за съжаление 16-ти септември някои хора го считат за празник. Мислех да се облека в черно (това си го мисля от няколко години... имам навика да драматизирам повече то нужното), ама класната заплаши, че който е без униформа, ще го изпитва на дъската във вторник. Не горя от желание. Ще извърнкам майка и татко да отидем на мол събота, че да си взема някаква черна пола и някоя друга по-топла дрешка. Дънки също ми трябват. Аз се сетих кога, ама нямаше как, много ангажименти се струпаха този месец.
В колко часа ви викат и коя смяна ще сте? Ние почваме втора... и ако може всеки да си каже къде учи и какво, много ще съм благодарна. Знам, че всички сте казвали, ама все забравям.
Айде стига, че ставам досадна. Освобождавам ви от присъствието си засега.
А, забравих да ви ъпдейтна по статуса на книгити от списъка. Прочела съм първо действие от Антигона и половината първа песен от Илиада. Nice! Поне не съм единствена, доколкото съм информирана, всички от класа са прочели горе-долу толкова.
Аз изобщо това лято не се сетих за книги,карах го пълен айлякНе съм много по училищните книги,пък и нали ще изучаваме каквото ни трябва през годината.Аз ще съм в сценичните кадри в Пловдив.Викат ме от 9ч. сутринта,лол
.Днес цял ден обикалях по магазините и така и не си харесах кецове.Чудя се между тези от плат и онези,дето ги водят swag или там квото е.Много се чудя.
![]()
Up!
Хора,как мина днес?
При мен беше супер.
Класната постоянно ни крещеше и ни взимаше морковите,ама ние все пак мн добре си посрещнахме зайчетата :д Не чух мн мн какво говори директорката,защото бях заета да обсъждам с разни хора кой как е,колко е пораснал и т.н. и след училище отидохме 5-6 човека в мол софия,където супер тъпкано и 73827482 часа стоях на опашка за kfc. :д
Дадоха ми програмата за утре - имам испански,а там сме на групи следователно най-после ще се запозная с хора от випуска ми.
Не съм чела нищо по литература,а от сборника по мат,където ми беше за д.р.,само 1/5 г-д..
П.п извинявам се,ако имам правописни грешки - пиша от телефон.
Аз пък като ни пуснаха да си вървим, отидох на гости у една приятелка и като се прибирах, стъпих на криво и си прецаках метатарзалната кост. Браво на мен. Не знам какво ѝ е точно, ама е синьо и боли като вървя. Татко казва, че е пукната, утре сутринта сигурно ще отида на лекар. Много ми е тъпо, щото сигурно ще искат да се завра вкъщи пък на мен колкото и да не ми се тръгва на училище, длъжна съм да призная, че почнах да се чудя какво да правя в края на ваканцията. Освен това не искам да изтърва "запознанството" с новите учители, още по-малко пък преговорите, защото НИЩО не помня от седми клас. Ма аз съм си виновна, като пресичам като овца... Та както и да е, нямам намерение да си оставам вкъщи. Може да се наложи татко да ме кара на училище и да ме прибира, пък ако не... еми, ще си докуцуквам някак сиНадявам се, че няма да е нищо сериозно и бързо ще зарасне.
В програмата за утре имам общо четири часа при нови учители - два по информатика и два по френски. Все още не знам кой ще ми е по информатика, защото ще сме на групи, но и двамата учителя, които може да ни бъдат, не съм ги чувала, така че ще бъде интересно.
Ии класната има рожден ден в сряда, така че ще събираме пари за подарък. Още не сме сигурни какво точно ще купим, ама утре трябва да решим.
Започват ми пак всичките извънкласни уроци. Утре съм на китара (ако успея да се дотътря до школата), а в четвъртък - на пиано. Ще свиря Токата и Фуга на Бах и някаква соната на Бетовен, ама не е сигурно коя. Аз си харесах една, надявам се госпожата да ми позволи да я свиря, защото е доста трудничка. Ама Фугата на Бах също е много трудна, така че имам някакви надежди. Цяло лято не съм ходила на пиано, нямам търпение пак да започна.
Толкоз от мен.
Аз съм жива, всеки ден гледам дали някой е писал, ама цъ. Никой не ще. Пък ми стана неудобно вече сама да си говоря![]()