Хеллоуз, Инка.
- Привет, Плам.
Как е в Германия?
- Идеално ми е, само времето е скапанко. От 35 градуса дойдох на 16, днес в Хайделберг беше адски слънчево, а в Манхайм, което е адски наблизо, духаше пронизващ вятър. Манхайм е прекрасен град, много е жив, вечно нещо се случва. Очаквах да е по-скучничко, честно казано. Интересното е, че е разделен на квадрати и когато се ориентираш, става адски лесно да намериш всичко.
Какво беше първото ти впечатление ,когато се "набърбока" в атмосферата там?
- Нямаше нещо особено, била съм в Германия два пъти и атмосферата ми е позната. Но като видях унито, определено се запитах колко време и колко карти ще ми трябват, за да се ориентирам. Добре че има приложение на Андроид:ДД
Нещото,което засега най-много ти харесва?
- Услужливостта на непознатите хора и непринуденото приятелско отношение на учащите.
Смяташ ли се за лидерска личност?
- Да, но определено не умея да делегирам.
Какъв е най-големият ти страх?
- Да съм инвалид.
Как протича една твоя сутрин. От отварянето на очите...докогато прецениш

- Ами, последните няколко дни се събуждам, почитам малко, правя си закуска, сядам на компютъра и преценям задачите за деня. Закусвам, блея нещо из ютюб и излизам. Нищо впечатляващо.
Доколкото знам имаш сестра, тя как приема заминаването ти?
- Радва се, че има собствена стая.
Близки ли сте с нея?
- Не сме приятелки и не се разбираме добре засега, но съм сигурна, че това ще се промени. Но да, близки сме.
Научила ли си я на нещо.
- Иска ми се да вярвам, че е така. Опитвам се да я науча на същото, което все още възпитавам в себе си - да си цени усилията и да не ги прахосва по неподходящи хора. Във всички аспекти.
Вярваш ли в кармата? Съдба,късмет?
- Много вярвам в късмета. Безкрайна късметлийка съм... или мисля така, защото съм оптимист.
Ако можеше да си герой/героиня от някоя книга, кого би избрала и защо?
- Лелей. Идея си нямам. Напоследък чета Халед Хосейни и не спирам да се чудя какво би било да съм на мястото на даден герой и да видя ужасите, които преживява той. Не че горя от нетърпение да видя масово убийство или да претърпя жесток побой. Но Винету винаги е опция