.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Първо, как се казваш?
    Как реши да се регистрираш във форума?
    Ходила ли си на форумни срещи и ако да, кога беше, кой видя там и мнението ти за тях промени ли се след тази среща?
    Кой съфорумник ти допада най-много?
    А кой най-малко?
    Опиши себе си с няколко думи.

Това е за сега. ;д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Първо, как се казваш?
    Ходила ли си на форумни срещи и ако да, кога беше, кой видя там и мнението ти за тях промени ли се след тази среща?
    А кой най-малко?

деца, деца.....

Айй, Ина, сЕдай да ти мисля хубави въпросчета.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Първо, как се казваш?
    - Ина
    - Бях го чела немалко пъти и сметнах, че е добре да спра да съм анонимна. Интересно е, в началото го четях с надеждата аз да получа съвет, в момента предимно давам акъл. Един вид давам приноса си. Има много тъпи теми и големи лекета, но тая надежда, че все на някого съм помогнала.
    - Ходила съм, не помня кога беше. Познавам Валдес, Дисапойнтид Дриймър, Мерилин, ДаркТемплър, Наив, Чачо, Смолвил, Зайчето, Сигурна съм, че изпускам някого. Някои не ги познавах много добре, за да имам мнение, за други ми се промени в позитивна насока, за трети в негативна.
    - Трудно ще дам отговор. От тези, които не познавам лично, би ме изкефило много да пия по едно кафе с Виоленца, ДъБилийвър, Калпазанка, Лейдито, Дрейд. Психопат-ът също е интересен. С Грейнджър и Щрудел не знам как още не съм се запознала.
    А кой най-малко?
    - Джоли имаше някои големи глупости, но не вярвам, че е лошо момиче, а просто че е малко глезенка и носена на пиедестал до момента. Мерканди ми е безкрайно плоска. OutOfControl и Vaskoo са абсурдни. Някойтам на моменти също ме дразни с тия излияния в стил дневник на шестокласничка и тия показни драми и дилеми. Климатроник си мисли, че е голяма работа, но е голямо дете, адски е неориентиран за годините си, а си мислех, че познавам доста дебилни хорица.
    Опиши себе си с няколко думи.
    - Оптимист, позитивна, устремена, отговорна, хаотична, емоционална, състрадателна, взискателна. Променлива.
    Това е за сега. ;д
    Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Каква дреха смяташ за елегантна и самата ти елегантна ли си ?
    Достатъчно дълга рокля с перфектна бизнес кройка, съчетана с оформена чанта, висок и класически тип ток, добре поддържани нокти и мека, стелеща се естествено коса. Подходящи, стилни и умерени аксесоари. За ежедневието смятам, че едни прави тъмни дънки, риза, сако и ток стоят много добре.
    Да, елегантна съм, никога не съм била типът момиче, което носи скъсани дънки, кецове, неони, етц, но ще ми се наложи да си пронося равните обувки по-често.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Хеллоуз, Инка.
    - Привет, Плам.
    Как е в Германия?
    - Идеално ми е, само времето е скапанко. От 35 градуса дойдох на 16, днес в Хайделберг беше адски слънчево, а в Манхайм, което е адски наблизо, духаше пронизващ вятър. Манхайм е прекрасен град, много е жив, вечно нещо се случва. Очаквах да е по-скучничко, честно казано. Интересното е, че е разделен на квадрати и когато се ориентираш, става адски лесно да намериш всичко.
    Какво беше първото ти впечатление ,когато се "набърбока" в атмосферата там?
    - Нямаше нещо особено, била съм в Германия два пъти и атмосферата ми е позната. Но като видях унито, определено се запитах колко време и колко карти ще ми трябват, за да се ориентирам. Добре че има приложение на Андроид:ДД
    Нещото,което засега най-много ти харесва?
    - Услужливостта на непознатите хора и непринуденото приятелско отношение на учащите.
    Смяташ ли се за лидерска личност?
    - Да, но определено не умея да делегирам.
    Какъв е най-големият ти страх?
    - Да съм инвалид.
    Как протича една твоя сутрин. От отварянето на очите...докогато прецениш
    - Ами, последните няколко дни се събуждам, почитам малко, правя си закуска, сядам на компютъра и преценям задачите за деня. Закусвам, блея нещо из ютюб и излизам. Нищо впечатляващо.
    Доколкото знам имаш сестра, тя как приема заминаването ти?
    - Радва се, че има собствена стая.
    Близки ли сте с нея?
    - Не сме приятелки и не се разбираме добре засега, но съм сигурна, че това ще се промени. Но да, близки сме.
    Научила ли си я на нещо.
    - Иска ми се да вярвам, че е така. Опитвам се да я науча на същото, което все още възпитавам в себе си - да си цени усилията и да не ги прахосва по неподходящи хора. Във всички аспекти.
    Вярваш ли в кармата? Съдба,късмет?
    - Много вярвам в късмета. Безкрайна късметлийка съм... или мисля така, защото съм оптимист.
    Ако можеше да си герой/героиня от някоя книга, кого би избрала и защо?
    - Лелей. Идея си нямам. Напоследък чета Халед Хосейни и не спирам да се чудя какво би било да съм на мястото на даден герой и да видя ужасите, които преживява той. Не че горя от нетърпение да видя масово убийство или да претърпя жесток побой. Но Винету винаги е опция
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Kaкво учиш в Германия?
    - Бизнес администрация.
    Организирана личност ли си?
    - Ако трябва много неща да се свършат за малко време, аз съм точният човек. Ама да си оправя стаята - абсурд. Предстои да се промени де.
    Къде си пътувала извън България?
    - Била съм два пъти в Германия - Кобленц и Мюнхен, във Виена и на остров Тасос.
    Кое свое качество цениш най-много?
    - Не мога да се спра на едно. Да кажем, че е желанието да научавам нови неща. Доста други неща са поправими, но инертността и липсата на ентусиазъм не са от тях. За щастие, не страдам от тяхната липса, дори напротив.
    За или против смъртното наказание? Защо?
    - Против. Абсурдно е да наказваш някого за нещо със същото. Далеч не живеем в епохата на "Око за око, зъб за зъб".
    Най-екстремното нещо, което си правила някога?
    - Нищо във физически аспект. В емоционален съм имала големи обрати.
    Ако можеше да избираш дали да се върнеш в миналото и да видиш как са живели прадедите ти или да отидеш със светлинни години напред в бъдещето, кое ще избереш?
    - Ха, интересен въпрос. Може би все пак миналото... причинно-следствената връзка би била интересна. Ще видя, ще разбера и ще се върна в настоящето. Докато ако отида в бъдещето, видя прекрасни нови неща или пък напротив - отвратителното бъдеще на планетата ни, как ще мога да продължа да живея спокойно в настоящето?
    Какви са пороците ти?
    - Не притежавам такива в буквалния смисъл. Да кажем, че проклятието ми е вечното сравнение на мен с другите във всеки аспект, най-вече в сверяването на моралния компас, подлагането на самата мен и решенията ми под съмнение. Едва ли можеш да го кажеш, когато ме видиш, но най-близките ми наистина знаят, че далеч не съм толкова самоуверена и нахакана колкото изглеждам. Не е маска, просто си преживявам борбите със себе си изцяло вътрешно и околните виждат само крайния резултат.
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Беше ли вече в университета? Хареса ли ти?
    - Разбира се, цяла седмица имах събития за първокурсници. Университетът е прекрасен, сградата е огромна - по-голяма е от Версайския дворец. И въпреки това имам лекции и извън нея. Дворовете са големи и преветливи, тревата е зелена, библиотеките са огромни. Постоянно има хора. Много е уютно.
    Обнадеждена или обезкуражена се чувстваш в момента?
    - Обнадеждена. Доволно ми е. Имам чувството, че съм на правилното място за себе си.
    Какво се случва с връзката ти?
    - hold mode е засега.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 09-01-2013 на 22:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си