.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Sani98
    Guest

Question Малко помощ?(Само Момичета)

Извинявам се много че темата се повтаря за пореден път но наистина съм притеснена.

Здравейте искам да попитам нещо от Март месец имам бяло течение което е течно но миналия месец забелязах по бельото ми да има с извинение нещо като сополче но много малко игнорирах го.Вчера отново но този път беше доста по-голямо и тогава наистина се уплаших и все си мисля че нещо не е наред но правих изследвания още март месец нищо не бе открито.Моля помогнете според вас от какво ли се дължи това..Ще съм ви много благодарна.

ПС:Нямам все още цикъл.

Sani98
    Guest
    Много ви моля помогнете!!!:/

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Ще ти дойде

Sani98
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Meonesssss Виж мнението
    Ще ти дойде
    Ако мислиш че бързам с това не не бързам просто съм притеснена за това което намерих по бельото си..

Супер фен Аватара на Meonesssss
    С какво да бързаш ?
    Аз ти казвам, че най-вероятно скоро ще ти дойде

Sani98
    Guest
    Аз разбрах друго..
    Извинявам се..

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    ами приготвяй се ще ти дойде и да ако не ти дойде до 15 септември носи си 3 превръзки в раницата ( чантата ) като ти дойде да не се панираш , че нямаш
    Последно редактирано от C0oKieS : 09-01-2013 на 19:39

Sani98
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от C0oKieS Виж мнението
    ами приготвяй се ще ти дойде и да ако не ти дойде до 15 септември носи си 3 превръзки в раницата ( чантата ) като ти дойде да не се панираш , че нямаш
    Много благодаря за отговора.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от C0oKieS Виж мнението
    що точно 3 ?
    най-вероятно ще ти дойде... и все пак може да отидеш пак за изследвания

Sani98
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    що точно 3 ?
    най-вероятно ще ти дойде... и все пак може да отидеш пак за изследвания
    Обмислям го говорила съм с майка ми тя каза че преди да тръгна на училище трябва да отидем.

Може и да е от настинка между другото.

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Мдам.Настинка или ще ти дойде.

Сигурно ще ти дойде, просто си носи превръзки за да си подготвена.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

И аз мисля,че ще ти дойде.Винаги Носи превръзки (принципно първият ми път имах 5 капки общо сега съм като кофа с кръв и се дразня ...ама е различно така, че няколко ) интимни мокри кърпички и един чифт чисто бельо, че като се изцапа това с което си да си сложиш чисто...а и малка найлонова кисийка да пъхнеш там мръсното !Дано съм ти била полезна.

И аз имам няколко въпросчета... Аз също имам някакво прозрачно течение от 2-3 месеца... Също така като отидох в тоалетната и аз имах нещо висящо с цвета на сополче (и аз се извинявам ), но се тревожа. И на мен също не ми е дошло. Моля ви да ми отговорите

Отново...

Здравейте аз съм авторката на темата понеже не можах да вляза в старият си профил си направих нов.Не съм сигурна дали трябва да се притеснявам но това течение продължава и до днес но е като с извинение отново ''сополи'' не знам какво да правя мисля,че ми има нещо,но майка ми твърди че е щото щяло да ми идва..И така пиша отново тук за да не правя нова тема и моля за мнение каквото и да е....Моля ви за мнениеее..
    Последно редактирано от sani98 : 12-25-2013 на 22:22

Моля ви помогнете...

Голям фен Аватара на Starless
    Добре бе, момиче, това е от повече от половин година и ти търсиш мнение (повторно) във форума, вместо да отидеш на лекар?! Как можем да ти помогнем ние? Ходила си на лекар още в началото, отиди отново, минало е доста време...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си