- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
бтв. във връзка с това:
Жена вика на мъжа си:
- Пешо, печката се развали, оправи я!
- Да ти приличам на електротехник?
На другия ден:
- Пещо, мивката тече, оправи я!
- Да ти приличам на водопроводчик?
На следващич ден Пешо се прибира вкъщи, печката и мивката - поправени, и пита жена си:
- Кой оправи печката и мивката?
- Ми, комшията...
- И какво искаше за благодарност?
- Да му изпея песен или да легна с него...
- И ти какво му изпя?
- Да ти приличам на певица?
та ще е добре ако и вие се научите
виж вица и не ми се прави на неразбрал
сами си го правите,после жените ви виновни...
половината една пералня не можете да поправите ама искате всичко да ви е изпрано,изгладено и на закачалки подредено по цветове
има хора, които си изкарват хляба с ремонт на перални, що трябва да се бутам навсякъде и точно по тоя начин да доказвам, че съм големия мъж![]()
ъх по тая логика има си химическо чистене,чистачки,които могат да са 24/7 у вас и т.н.![]()
![]()
значи приятелката ти трябва да се прави на мама2,а ти няма да си мръднеш пръста ? мале ако имах приятел като тебе би ми видял токовете в 3д вариант
сигурно всеки разбра, че се ебавам, не знам за кво се хващаш![]()
аз се хващам ?
просто ми мина сънения период и търся с кой да се заяждам,а не ми се издирва снимка за ''снимки на потребители от раздел секс''
и тука ти стана много спама, може да пуснеш снимка по бански
ако толкова искате да ми видите банския : http://elza.bg/files/136723070176245.jpg
едит: искрящо оранжево..
е снимки по бански,снимки по бански - ето ви го банския като толкова искате..
щото е елементарно да поправиш пералня, нали? дори и 2-годишно лапенце може да се справи с това.
за сметка на това, гладенето, чистенето, прането и готвенето са ви в кръвта, ако имате свободно време и обичате приятеля си/мъжа си и искате да му помогнете да изглежда добре, да е спретнат и щастлив. те ще ви върнат услугата по начин, който е приемлив за тях.
ПП: малко е малоумно някаква разглезена 15 годишна кифла като теб, живееща все още с родителите си и все още неосъзнала как да живее, да дава акъл на човек, който е в пъти по-зрял от теб. ае у лево.
всъщност не е толкова трудно
приемлив за НЕГО? - като си с някой във връзка трябва да е приемливо и за двете страни
ако вие пък си обичате приятелката/жената ще се научите 5 кабела къде се свързват и 5 болта къде се слагат![]()
много неща не знаеш за ''разглезената кифла'' за да говоря така си има причина,която теб не те бърка
и съм си у лево![]()
не бе,не съм
едит: и само да вметна,че това ако ми е в кръвта не съм длъжна да мога и да си поправям уредите,които всъщност ще са му нужни И НА НЕГО ,което пък на мъжете им се отдава.. и нищо не им коства да си мръднат малко пръстите.. ако една жена иска мъжа и да ходи добре облечен ( примерно) и се старае това да е така с развалена пералня не виждам как ще стане...
2ри едит: пак забравих : значи,можете да си оправяте колите и сте се научили ама когато става въпрос за нещо друго като една пералня не можете ? айде бе ! не искате,не че не можете така че...
Последно редактирано от FuCKkK13 : 09-01-2013 на 23:48
ма ич не е трудно, сигур сутрин за физзарядка поправяш по 1-2 перални
ко се засилвате
не мое разбера
е то и да спретнеш софрата не е толко трудно, ма виж ква драма излезе
ааа не ! просто им казах,че за да искат нещата да стават ОК трябва и те да правят нещо,а не да очакват жена им да е супер''мен ''
разбрах кво каза, или по-скоро какво се опита да кажеш
ама го каза по най-тъпанарския начин, израз на общо взето никаквата ти представа за живота и най-обикновени битовизми
щом има ора, дето си изкарват хляба с тва, начи не е ей тъй таа раота - "да завиеш 5 болчета"
то да не е баница
режеш и ядеш