- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Спортувате ли ?
чиста мускулна маса не мога да кажа, обаче започнах 68 килограма, горе-долу същата височина
Постиженията на базовите упражнения не ги помня.Трябва да взема ги записвам,щото постоянно забравям какви ми бяха резултатите на базовите.
Еми аз никъде не съм писал,че съм счупил световните рекорди на тези упражнения.Може да не са нищо впечатляващо. Обаче ти не си дал резултатите си на упражненията,които аз посочих. Може би вдигаш повече на тези упражнения? Какви тежести използваш на тях?
Последно редактирано от redbul2 : 09-04-2013 на 17:56
Редбул говоря ти за упражнения като кофички с тежест набирания клек тяга лег.Тези молитви придърпване на скрипци и тем подобни никой не ги бръсне за нищо ,понеже са абсолютно маловажни. Набиранията разбрах с колко правиш, другото те питам,което е най-важното.
Относно резулатите ,които не са фактор за нищо всъщност,понеже са някакви плажни упражненийца за лигльовци и се правят не с цел вдигане на сила,понеже така не се гради..
Раменните преси с дъмбел 30х10
Прасец х целия магазин демек 360 кг. за 20 + повторения
кофички с тежест макс ще е към +40 кг за,а излизам от диета,демек в момента ми се качва силата.
Всъщност чакай,че кофичките ти не си казал въобще . И аз се чудя защо ти казвам.Останалите упражнения рандом килограми ,маловажни са ,че да товаря.
Изобщо къв е смисъла да се споменават килограми на изолиращи упражнения, които винаги се правят в края на тренировката O.o
Няма смисъл,просто някои ги правят като основни явно.Аз на тях (ако въобще правя) слагам малко килограми и правя не до отказ принципно.Просто ей така пъмп малко в края.
За кофички нищо не съм писал. В тази и другата тема дадох резултатите си за раменните преси с дъмбели, за бедреното разгъване и калфмашината от седеж. За бицепсовото сгъване с крив лост,скотовото и набиранията с тесен подхват с тежест.
Да,писах и трицепсовото разгъване на скрипец и молитвата. Но само за да изброя повече упражнения. Написах за тези на които добре помня резултатите. За базовите не мога се сетяА ти не си посочил теглото си. Щото в спорта много зависи коя категория си
![]()
Е как може да забравиш с колко тежест правиш базовите упражнения ? Аз в последно време започнах да наблягам на тях и постоянно ми са в главата килограмите, даже съм си направил планове с колко да качвам в близките месеци O.o
Ами случва се понякогаТолкова много упражнения правя. Кое по-напред да помня? Главата ми от цифри и данни направо ще гръмне.
Не искам да напиша за базовите някакви измислени,нереални резултати. Щом не си спомням добре тежестите. Затова пък съм дал тежестите и упражненията за които съм 100 % сигурен,че използвам. И не се налага да измислям.![]()
Последно редактирано от redbul2 : 09-04-2013 на 18:34
между 80 и 81 кг съм в момента.Тези упражнения можеш само пред някоя плажна путка да се хвалиш,нищо общо със сила нямат,а движенията са неестествени,скрипци и машинки,да не говорим,че от скрипец до скрипец може да има разлика от 30-40 кг според скрипците.Ако си тренирал в различни зали с различни скрипци ще знаеш за какво говоря..
Ето виждаш ли? Ти си в по-горната категория,с 6-7 кила повече. Нормално да използваш по-големи тежести на някои упражнения. Да,вярно, че тези резултати правят голямо впечатление на мацките.
Споменавам само между другото скрипеца за трицепс. А повечето от другите са със свободни тежести:раменните преси,бицепсовото сгъване,скотово (изолиращо,но със свободни тежести),набирането с тежест,пуловъра да не забравяме![]()
Освен това писах,че имам 40-40,3 см ръка на 74-75 кг тегло![]()
В никаква горна категория не съм,ти беше 1.72-1.73,аз съм 1.80+.Тъй,че по-скоро ти имаш бая повече предимство пред мен с къси крайници и трябва да буташ повечко от мен,защото движението ти е на половината на моето.
Е то ръката всеки 2ри има 40 ръка,не е интересно,похвали се с нещо друго. Например 70см крак. А и говорим за нацепен,а ти имаш мазничка ръка,като свалиш гликогена и водата дори да не загубиш много мускул ще останеш с 36-37 ръка от 40 ако е.Ако е 38 на 35 ще идеш вероятно с подобен тип тренировки.